Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Ma ktoś moze linka do piosenki jak lecą skoki narciarskie? Jej drobny kawałek jest na końcu tego filmiku:

http://www.maxior.pl/?p=index&id=13377&8

Jaki jest tytuł, albo cokolwiek :smiley:

Wie ktos moze jak nazywa sie piosenka (techno) w ktorej slowa leca mniej wiecej tak (to chyba jest refren :slight_smile: ) : “Kom me tu pejs” i te slowa sa dosyc czesto :slight_smile:

Z gory dzikuje za odpowiedz :slight_smile:

Szukam piosenki Marek Grechuta - Niepewność ma ktos linka?

Szukam tytułu piosenki, która leci w tle tego skeczu (utwór bardzo popularny kilka lat temu):

http://mp3.rozrywka.one.pl/tlumaczenie%20-%20www.smieszne.pl.mp3

oraz:

housowej wersji tego utwóru: Mousse T. Vs The Dandy Warhols - Horny As A Dandy

Zna ktoś tytuły?

Złączono Posta : 08.04.2006 (Sob) 16:54

Chyba: Future Mind- Drum ‘n’ Bass

Witam.

Szukam kawalka z tego filmu. Zaczyna sie od gwizdania.

Kojarzy ktos?

Jakiego filmu :mrgreen:

wpisane w temacie postu.

kill bill 2

Siemka. Może ktoś wie, jaki ma tytuł śpiewana pieśń na spotkaniach papieża z młodzieżą. Bardzo mi zależy na tytule. Pozdrawiam.

“BArka”?

A ja szukam piosenki która pojawiła się wczoraj(10,04,2006) w programie Szymon Majewski Show , piosenka ta została puszczona w momencie gdy Szymek udawał “Miss USA” chodzi mi dla tych co oglądali o tą piosenkę COUNTRY. Prosiłbym o tytuł i wykonawcę. Pozdrawiam i liczę na odpowiedź :stuck_out_tongue:

Jak sie nazywa nutka ktora leci w reklamie opon micheal (nie wiem jak to sie pisze, chodzi o takiego bialego kolesia ^^) w tej reklamie cale kolo z opona jedzie przez swiat w pewnym momencie sie zatrzymuje (muzyka takze) i za chwile znowu jedzie i muzyka rusza i w koncu dojezdzaja do tego micheal czy cos takiego :stuck_out_tongue:

Jaki ma tytul piosenka ktora leci mniej wiecej tak: “Jeszcze dzien wyjde z tad zuce bagnet zuce bron” cos w tym stylu…

Emigranci - Na falochronie

Witam!!

Mam kawalek mp3 ( na dole link do niej) i chcialbym abyscie mi powiedzieli prawidłowy tytul albo linka do pelnej wersji. Kiedys cos slyszalem ze to niby “Dj Primo - close to” ale jak szukam to nigdzie nie ma, zarowno jak w google i jak w p2p. Plzz help me bo potrzebuje ta mp3!Wykrzyknik

Linka do mp3: http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=0O1EJ84HH6AET3382PG29Y5GZJ

jaki tytuł ma ta piosenka ( pare słów tekstu, które udało mi się wychwycić):

stay in love for ever

never say goodbye

we got no time to lose

they don’t know when i going ( sorki jak coś źle, ale nie za bardzo jestem able w angielskim)

Ace.B

Może to ?

pierwsze pytanie:

kto zna tytuly piosenek granych w unreal tournament 2004

oraz drugie pytanko

kto spiewa piosenke z reklamy sony z tymi KOLOROWYMI PILECZKAMI a na koniec pisze sony like no other

szukam reklam końcowych lat komuny jak comindex i prusakolep ale nigdzie nie ma mpeg :frowning:

było już, poszukaj

Bunio , niestety to nie to

pawelje Dr. No - “Light” - do drugiego ;]

Mam pytanie, kto oprócz ATC wykonywał piosenkę Around the World, chodzi o faceta.