Jaki jest tytuł i wykonawca tej piosenki?
Jest jeszcze Petrifried.
Jest tak samo nowy ja Where’d you go.
Super kawałek zresztą.
Chciałbym ponowić moją prośbę o tytuł tej piosenki, please pomóżcie bo nie mogę znaleść nigdzie tytułu
Ta piosenka leci w przerwach na GG RADIO:
http://s57.yousendit.com/d.aspx?id=1D8P … 0ZAR8R4JKD
(plik wielkosci 200Kb)
Znacie jej tytul ??
Z gory wielkie dzieki
piotrekjunior to :
Partycheckerz - Baby I Love Your Way ( sa tego różne wersje )
A wlasnie ta co jest w pliku to jak ją znalezc ??
Ja poszukuje dość starej, bardzo fajnej pisoenki z lat 80. Trudno określic jakiego jest typu. Dobrze pamiętam jak refren był taki: ooooohoooohohoooo
ooohhoooho i tak się powtarza co pwien czas. Zaje***** jest, może ktoś kojarzy?? Troche rytmy taneczne jakby. Po angielsku jest chyba…
Poszukuje tekstu piosenki:
Mary J Blige and U2 - One Love ,
znalazlem tylku tekst nieprzerobionej wersji u2, ale troszke sie rozni i zalezy mi na tekscie, ktory spiewa Mary J Blige,
pozdrawiam
Poszukuję stronki z fajną klubową muzą Techno,Dance,House,Trance itp. (coś typu Dj Levy, Matys czy Djjack Tiesto itp. ) z góry dzięki mniejwięcej chodzi mi o ok. 70 min mixy (oczywiście seciki które trzeba usunąć po 48 h :twisted: )
pilnie poszukuje teledysk (bez cenzury) 50 cent p.i.m.p
no wiesz rss tylko że muza z radioparty to leci w 48 bitów na s i po nagraniu brzmi to jak jeden wielki “bełt” (czyt. bełkot :lol: )
poszukuje tytul piosenki jaka leci na początku serialu “Przyjaciele”
Złączono Posta : 29.04.2006 (Sob) 11:30
znalazlem!
I’ll Be There For You (Friends Theme Song) - The Rembrants
Cześć. Szukam piosenki Goyi. Nie znam tytułu ale kilka słów refrenu: "Mów do mnie tak, ja lubię słuchać o twoich snach lub ja lubię słuchać twoich kłamstw. Nie wiem. PLS o szybką odpowiedź.
Grzegorz-wgw :mrgreen:
grzegorz-wgw
Goya - Smak słów
Wczoraj w show!time występował Marcin Prokop. Na początku swojego “utworu” miał motyw z takiej słynnej piosenki. Skądś ją znam, gdzieś mi się błąka po głowie, ale tytułu nie mogę sobie przypomnieć, więc proszę Was o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam
Teraz czas na mnie …
A więc szukam piosenki z tego filmiku (rolkowego)
mogłbym wyodrębnić dzwięk ale niestety słychać odgłosy w tle :
http://rapidshare.de/files/19295469/abs … a.wmv.html
Zapraszam Do Ściągania (17,1 MB) …
Gigi D’Agostino-L’Amour Toujours.mp3
sylver -take me back.mp3
Jeśli ktoś miałby te dwie nutki to bardzo bym prosił.