Wiecie może jak się nazywa ten utworek co jest w najnowszej reklamie rogala saven days?
Witam, czy wie ktoś moze jaka to jest muzyka z najnowszej reklamy Coca-Coli (chodzi o tę reklamę, gdzie można wygrać te bilety na Germany 2006). Ta muzyka jest cudna! Plz podajcie wykonawce i tytuł piosenki!!
Śpiewa ja Krzysztof Kiljański a tytułu nie znam
racja, zgadza się nawet źle usłyszałam, bo powinno być :
I don’t know where life’s going
Witajcie
Mam pytanie…
Czy zna ktoś tytuł tej piosenki która , leci na początku programu Wideoteka Dorosłego Człowieka…?
Z góry Dziękuje
Xiqq
Czy wie ktoś co za muza leci w filmiku nikefootball.com (JOGA TV) w którym Cristiano Ronaldo “pojedynkuje się” ze Zlatanem Ibrahimovichem??
Witam,
Mam tytaj trzy kawałki w których jest dograny wokal. Mam pytanie czy znacie tytuły oryginalnych piosenek z których lecą te podkłady?
Proszę o pomoc Mam nadzieję, że wyraziłem się dosyć jasno
Rafall
Witam
1 NAS – Nas is like
2 NAS – I Can
3 Nie potrafię określić co to jest za utwór, troszkę za krótki jest.
Nie wrzucam dłuższego, potem jest ciągle taki sam podkład, pętla. Podkład z tego trzeciego utworu jest mi akurat najmniej potrzebny, więc przeżyję
’
Tak, to jest z WBW. Pisałem do nich w tej sprawie, ale po 24h odpowiedzi nie dostałem … Nie wiem czy w ogóle dostanę
Czy wiecie, jak nazwya sie piosenka, która leciała w filmie Asterix i Obelix misja Kleopatra, gdy robotnicy budowali jaskinie, czy cuś.
Wydaje mi się, że chodzi Ci o piosenke “I Feel Good” Jamesa Browna :mrgreen:
Pozdrawiam!
Nie wiem czy w tym dziale moge tego posta zamiescic ale mam nadzieje ze mi pomozecie: poszukuję jakiegoś obrazku zatopionego statku ale nie np. łodzi podwodnej tylko takiego starszego. Pozdro.
Witam. Mama pytanko czy wie ktoś jak nazywa się piosenka (muzyka) która leci w tle reklamy Coca-Coli chodzi mi o to z tą piłką nożną. “Piłka leci…leci…leci…GOOOOL” Wiecie o co chodzi?! To co kochanek wychodzi z szafy i sciska się z jej męzem, kaktus sciskający się z balonem itp. Proszę o pomoc
Poszukuję piosenki zespołu aqua: barbie girl.
Jakby ktoś miał to proszę o zuploadowanie na jakiś serwerek. :lol:
Wigrus - chodzi mi o taki link dzięki któremu sciagne sobie tego hiciora na dysk i bedę się nim cieszył do woli :]
zna ktos tytuł piosenek z reklamy Dove Fresh (czy coś w tym stylu) i Lipton Ice Tea Red?
Czy ktos wie jak nosi tytul nowa piosenka w ktorej wystepuje Mike Shinoda, to drugi wokla z Linkin Park. Widziałem dzisaaj koncowke teledysku ale nie podali nazwy
Samurai może chodzi o FORT MINOR - WHERE’D YOU GO ??