Szukam piosenke ktora leci w francuskim numerze gdy jan frycz tanczy na parkiecie
Czy wie ktoś jak się nazywa piosenka z filmu Godzilla(nowa wersja)
piosenka z filmu bad boy prawdopodobnie: NELLY & P.DIDDY feat. MURPHY LEE - Shake Ya Tailfeather to z 2
lub z 1
Diana King - “Shy Guy”
mimo iż jestem wielkim fanem hiphopu ten numer z 1 lepszy. pozdro
Ta pani płyty swoje sprzedaje w księgarniach muzycznych.
Jak nazywa sie ta charakterystyczna piosenka dla 5 czesci Rokiego ? (film, aktor hmm sylwester stalon czy jakos tak, bokser ; p, sry za takie spolszczenie nazw ale nie wiem jak sie to dokladnie pisze i dlatego ; p)
Poszukuje wykonawcy i utworu leci jakos tak jakieś lelło lelło rock’n roll is king. Wczoraj leciało w RMF ok.22
Szukam Muzyki z reklamy kropli beskidu ta co babka trawa zarasta z miastem
Chodzi ci o Survivor - Eye Of The Tiger ?
Czy znacie może tytuł filmu o Word Trade Center - Wczoraj mowili o tym w Faktach o 19:00
Moby - “Lift me up”
może Farenheit 9/11 ??
Vanshei Nie, to nie ten film. Ten co pokazywali w Faktach był tak
przedstawiony, że SZOK! Wszystkie momenty tej tragedni, były przedstawione praktycznie jak 11 września !
Tytuł tego filmu to po prostu “World Trade Center”
nie powtarzaj się nikt ślepy nie jest …
Może to film: 9\11 in(the) plane sight? jakoś to tak leciało
Cała prawda o ataku z 11 września
Szukam filmu z kibicami co klaszczą w ręce najpierw wolno i coraz szybciej.Ale nic przy tym nie śpiewają.
Poszukuje nut do filmu “Ojciec chrzestny” obojętnie na jaki instrument :).
I żeby to najlepiej była ta główna melodia i jeszcze może to być solo, ale jak nie będzie to nie pogardzę z akompaniamentem
PS:Wiem, że ktoś prosił o to w “Na luzie”, ale nie w tym temacie :-k i już nie zauważyłem tej prośby
Poszukuję piosenki, wykonuje ją chyba jakis skandynawski zespół, w której na teledysku ucieka jakiś wariat w kaftanie i gonią go jacyś kolesie, chyba policjanci.
Z góry dzięki!