Siema!
Chyba wszędzie już szukałem. Chciałbym skądś pobrać dzwonek z Nokii, przebój “Hurdy-gurdy”. Nie chodzi mi o wersję monofoniczną, tylko o polifoniczną. Ponoć taka jest na Nokii 3200. Może ktoś z Was ma ten dzwonek?
Pozdrawiam.
Siema!
Chyba wszędzie już szukałem. Chciałbym skądś pobrać dzwonek z Nokii, przebój “Hurdy-gurdy”. Nie chodzi mi o wersję monofoniczną, tylko o polifoniczną. Ponoć taka jest na Nokii 3200. Może ktoś z Was ma ten dzwonek?
Pozdrawiam.
Ja poszukuję tytułu wszystkich utworów w tym filmiku:
http://video.google.pl/videoplay?docid= … 9603654382
z góry dziękuję
ps.
pod koniec też jest, więc nie zrażajcie się, że wyszedł obrazek kolesia i niby koniec filmiku…
A ja poszukuje piosenki z reklam Hajnekena
Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle :bukiet:
Nie zna ktos moze takiego textu, slyszalem u kolegi na ipodzie, nazywa sie dziadzia, ale w sumie moze miec inna nazwe, to mp3, ze gosciu dzwoni, i 10 cederomow… jak ktos slyszal to powinien widziec o co chodzi. ma ktos link?
Maktoś muze z filmu ‘Królowa potempionych’???
Bardzo bym prosił o szybką odp.
Czy wiecie, jaki tytuł (i kto śpiewa) muzykę z seriali:
Demolka (Homewrecker)
Viva la Bam
??
szukam piosenki leci dosc czesto na radio Stacji. Słowa sa mniej wiecej takie : " agaaa inzagi agaa inzagi … itd " Z gory serdecznie dziekuje
Kojarzy ktoś te słowa:
Jeśli chcesz byc ze mną, musisz sie postarac
pokaz co potrafisz, rozpal zmysly me
możesz być za chwile, lecz nie wszystko na raz
najpierw dowiedz się czego teraz chce.
Chodzi oczywiście o tytuł i wykonawce.
poszukuje takiej listy klipów:
50 Cent -Window Shopper
50 Cent - Hustler’s Ambition
50 Cent - Outta Control (G-Unit remix)
50 Cent - Just A Lil Bit
50 Cent - Disco Inferno
50 Cent - Candy Shop
Witam.
Poszukuje początkowej muzyczki z programu Top Gear.
Nie chodzi mi o oryginalne nagranie “Jessica”, ponieważ w programie jest nieco przerobiona wersja, i właśnie o nią mi chodzi. Szukałem już sporo na necie i google itp. jednak bez skutku. Znalazłem stare wersje, a mi zależy na tej najnowszej.
Czy ktoś byłby w stanie mi podać info gdzie mogę ja znaleść, lub jakieś wskazówki ? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Wszystkie znajdziesz na płytach 50 Cent’a.
slyszalem JAKBY nową wersje kawalka z Dirty Dancing na vivie niemeickiej, ale niewiem kto to moze spiewac, ktos moze wie ?
szło to mnie wiecej tak " ju dartyn ma fejs, a dratu bak cu mi " :lol:
aniolowski napisał :
To Jest :::::Pakito - Moving on Video
krzysix napisał:
Pomyliłeś się w tytule! To jest: Pakito - Moving on stereo.
Ale czy tam są słowa “agaaa inzagi agaa inzagięę” raczej nie
mniejsza o to ale wazne ze to ta piosenka , o ktrora mi chodzilo dziekuje!!
Witam,
Jeśli ktoś wczoraj oglądał Pakamerę na mtv to może mi powiedzieć jaki tytuł ma kawałek co leciał przed wsytępem Tede :?:
Bo właśnie załączyłem na ostatni moment i nie pisał tytuł
Siemka.
Wie ktoś jak się nazywa najnowsza składanka trance, techno, house, z MBrother’em?
Ta płytka jest reklamowana na Esce.
Zna ktoś może tytuł nutki z Filmu W pustyni i w puszczy. CHyba wiecie o jaka chodzi.