Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Poszukuje piosenke w ktorej przewodnik slowem jest :

To jest jedna starszych piosenek i slyszlem ja dzis na radiu rmfmaxxx lub na radiostacjii.

Spiewa to jakas pani, w tle slyszymy taki fajny mily bicik

Niedlugo zamieszcze kawalej tej piosenki - jak sie uda …

za wszelkie tytuly wielkie dzieki

teo

Wet Fingers - Hi-Fi Superstar

a może Jamelia-superstar? :stuck_out_tongue:

Dzieki za odpowiedzi…ale to nie to…:frowning:

aju ja tez myslalem ze to to, ale sciagnalem ta piosenke w 3 wersjach (1 oryginal i 2 jakies remixy) i klapa…

wigrus to tez nie to …(ale dla pewnosci sciagne jeszcze z 5 remixow tej piosenki)…

Wiem ze ta piosenka leciala tez w jakims odcinku Wojewodzkiego (ja akurat nie widzialem tego odcinka na dysku, ale dzis bede prowadzil dalsze poszukiwania…)

Jak komus jakis tytulby sie nasunal, to niech pisze…, nie zaszkodzi…a moze trafi i uszczesliwi usera (czyt. mnie) :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 22.08.2006 (Wto) 11:02

Znalazlem ;)))))))))))))))

Ta piosenka nosi nazwe :

Tylko nie moge znalezc odpowiednij wersji, bo troche tego tam jest…ale na razie najleszpa jaka odkrylem to :

Mya Feat. Busta Rymes - Ghetto Superstar - ale to jeszcze nie to, ale teraz znam podstawe, wiec calosc to kwestia czasu.

Polecam ta piosenke :wink:

Witam!

1.) poszukuje muzyki z reklamy najnowszej orbit…

2.) kiedys w reklamie jakiegos piwa(chyba okocim) byla fajna piosenka z takim okrzykiem yahooooooooooo! w tej reklamie jacys goscie jechali samochodem :slight_smile:

z gory thx:)

1. Nie znam

2. Blur - Song 2 bodajże :slight_smile:

Klepa dzieki :slight_smile:

pytanie dalej aktualne :x

1. To The Rubbets - I can do it - to jest z reklamy Orbit ale nie wiem czy z tej najnowszej zobacz czy o to Ci chodzi.

poszukuje tytulu i wykonawcy piosenki granej w tym filmiku :

http://youtube.com/watch?v=8O_KYbmMy94

(chodzi mi o drugą piosenke z filmu)

ps: tą piosenkę często się używa do różnego rodzaju kompilacji tak wiec licze na to ze znacie jej tytuł

pozdro

witam , szukam nazwy utworu tego co leci na początku serialu Życie NA Fali (The O.C.) wtedy jak pokazują aktorow …

Phantom Planet - California :wink: .

Zna ktoś tytuł piosnki ( :wink: ) z reklamy paliw verva ? :slight_smile:

Z góry thx :smiley:

Jak ktoś będzie wiedział to napisze,

pisałeś o tym całkiem niedawno. :?

Jaki tytuł ma ta piosenka co leci w reklamie filmu Miami Vice?

Linkin park - Numb

hehe może będzie to głupie pytanie ale co mi tam.

Czy ktoś zna piosenki w style ELA D-BOMB (lub innym stylu - mi to obojętne).

Ale aby ta piosenka była o Asi :lol: ? :wink:

Myszak o ile dobrze pamiętam to utwór z tej reklamy to

Steppenwolf - Born to be Wild :wink:

[Do przesłuchania ;]](http://av.steppenwolf.com/mp3s/all_time_greatest_hits_hi/brntbwldh.mp3)

:bukiet:

Jaki jest tytuł piosenki takiej co w refrenie jest “to dla ciebie tyle ciepła mam jak by miał sie skonczyć swiat”.PILNE.proszę o odp.

Kasia Cerekwicka - Potrafię kochać :]

http://www.teksty.org/k/kasiacerekwicka … kochac.php

MazAq dzięki 8)

Złączono Posta : 25.08.2006 (Pią) 16:59

szuakm tytułu piosenki co śpiewają ,bede z tobą na koncu świata na calutkie lata’'czy jakoś tak