Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

z kąd taki fajny kawałek masz?

Szukałem ale nie wiem co to.Napisz z czego to jest(jakiś film czy co?)

Może wtedy się coś znajdzie :stuck_out_tongue:

Kawałek naprawde extra.

Chyba że ktoś to zna?

Vanshei napisał :

jest to kawałek nagrany z radia cyberparty :stuck_out_tongue:

Zauważyłem na stronce cyber party forum to może tam zapytaj o ten kawałek ?? :stuck_out_tongue: jeśli Ci ktoś odpowie to napisz co to za utworek :stuck_out_tongue: podoba mi się strasznie! !!

Chociaż nikt stąd mi nie pomógł, to znalazłam poszukiwaną przeze mnie piosenkę seana paula jej tytuł to never gonna be the same jest świetna :slight_smile: :mrgreen:

PEACE!

szukam fotek tej pięknej laski z programu Pimp My Ride uk. Szukałem ale nieznalazłem jej żadnych fotek :frowning: …aha ona nazywa się Pinky. Prawdziwego imienia i nazwiska nie znam. Wszystkie zdjęcia mile widziane!! Oto jedyne zdjęcie jakie znalazłem

02f296956d8f1832.jpg

Poszukuję piosenki z filmu Szybcy i Wściekli: Tokyo Drift.

Tą piosęke słychać na samym początku filmu.

Proszę o linka skąd można ją pobrać lub o jej tytuł.

Poszukuje piosenki dziś ją słysząłem mniej więcej coś takiego

Hej hej sej pido śpiewają chłopaki to i po angielsku, a druga co poszukuje tytułu to z filmu co leci co dnia o 11 na polsacie Joyn z Arkadi zna ktoś tytuły.

Mati17

pierwsze to chyba

the_disco_boys - hey

Wojtas_16 , DJ Shadow feat. Mos Def - Six Days The Remix

a dokladnie “The Disco Boys - Hej St. Peter”

:slight_smile:

Ponawiam pytanie. Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł tego kawałka? Bardzo znana piosenka, leci w kółko na różnych stacjach.

http://www.sendspace.com/file/xjnyxu Kiedyś słyszałem coś o jakimś numerze telefonu, nie wiedziałeś jaki jest tytuł piosenki, to dzwoniłeś pod ten numer, przystawiałeś telefon do głośnika i ktoś mówił jaki to tytuł. Czu coś w tym stylu. Znacie coś takiego?

Karmah - Just Be Good To Me

Cześć wszystkim ! na prośbe koleżanki pytam się Was wszystkich jaki to tytuł lub wykonawca tego utworu czesto leci w Esce, mam napisane na kartce mniej więcej słowa( ale napisanie zeby skojarzyć ) są to słowa z refrenu…napisane przez znajomą… za błędy sorry…So take the lets the game, spirit like this same, itd… tylko to mi dała i potym czy ktos skojarzy utwór z góry wielki dzięki czekam …

szukam nazwy piosenki

Leciał na tvn parę razy ten film ale niestety nie pamiętam tytułu.

Jest to jakaś chyba komedia romantyczna w której gra Caemron diaz lub sandra bullock ( chyba że się mylę ) bo dokładnie nie pamiętam.

I jest coś takiego w filmie że ta aktorka podgląda z dachu z takim facetem kolesia. I kiedy on wychodzi z domu to oni idą tam do niego podrzucją majtki. I przy okazji zaczynają się kochać.

Piosenka ta leciała też jak reklamowali ten film.

chyba się zaczynała słowami (piszę tak jak słyszałem) żitę …i coś tam dalej.

Z góry dziękuję za pomoc.

ponawiam pytanie lekko wyzej zadane i dodam jeszcze ze śpiewa koleś jakis , muzyka w stylu elektronicznej zaraz przed refrenem wcina sie głos komputerowy…mniej więcej slowa lekko wyżej ( na prośbe znajomej)…prosze o pomoc

pozdrawiam

@ pikasso jak sie nie mylę to jest to “Je T’Aime… Moi Non Plus” w wykonaniu Jane Birkin i Serge’a Gainsbourga

PS. Film nosi tytuł “Miłość jak nakrkotyk” i gra tam Meg Ryan.

dokładnie oto mi chodziło z góry dziękuję :slight_smile:

Szukam piosenki, z gatunku rapu.Spiewa kobieta, czasem wlacza sie facet.Wiem, ze ten utwor jest w top10 wakacyjnych hitow eski.Jesli ktos wie, prosze o pomoc :smiley: Nie chodzi mi o Lumidee - Dance!

zna ktoś może tytuł tej piosenki ??

http://jaka.to.melodiaco.to.jest.patrz.pl/

Poszukuje tytułu piosenki gdzie pewna kobieta śpiewa:

-Can you hands up :slight_smile:

Edit

Już mam :lol:

Jest to DJ Jean - Feel it :slight_smile: