z kąd taki fajny kawałek masz?
Szukałem ale nie wiem co to.Napisz z czego to jest(jakiś film czy co?)
Może wtedy się coś znajdzie 
Kawałek naprawde extra.
Chyba że ktoś to zna?
z kąd taki fajny kawałek masz?
Szukałem ale nie wiem co to.Napisz z czego to jest(jakiś film czy co?)
Może wtedy się coś znajdzie 
Kawałek naprawde extra.
Chyba że ktoś to zna?
Vanshei napisał :
jest to kawałek nagrany z radia cyberparty 
Zauważyłem na stronce cyber party forum to może tam zapytaj o ten kawałek ??
jeśli Ci ktoś odpowie to napisz co to za utworek
podoba mi się strasznie! ![]()
Chociaż nikt stąd mi nie pomógł, to znalazłam poszukiwaną przeze mnie piosenkę seana paula jej tytuł to never gonna be the same jest świetna
:mrgreen:
PEACE!
szukam fotek tej pięknej laski z programu Pimp My Ride uk. Szukałem ale nieznalazłem jej żadnych fotek
…aha ona nazywa się Pinky. Prawdziwego imienia i nazwiska nie znam. Wszystkie zdjęcia mile widziane!! Oto jedyne zdjęcie jakie znalazłem
Poszukuję piosenki z filmu Szybcy i Wściekli: Tokyo Drift.
Tą piosęke słychać na samym początku filmu.
Proszę o linka skąd można ją pobrać lub o jej tytuł.
Poszukuje piosenki dziś ją słysząłem mniej więcej coś takiego
Hej hej sej pido śpiewają chłopaki to i po angielsku, a druga co poszukuje tytułu to z filmu co leci co dnia o 11 na polsacie Joyn z Arkadi zna ktoś tytuły.
Mati17
pierwsze to chyba
the_disco_boys - hey
Wojtas_16 , DJ Shadow feat. Mos Def - Six Days The Remix
a dokladnie “The Disco Boys - Hej St. Peter”

Ponawiam pytanie. Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł tego kawałka? Bardzo znana piosenka, leci w kółko na różnych stacjach.
http://www.sendspace.com/file/xjnyxu Kiedyś słyszałem coś o jakimś numerze telefonu, nie wiedziałeś jaki jest tytuł piosenki, to dzwoniłeś pod ten numer, przystawiałeś telefon do głośnika i ktoś mówił jaki to tytuł. Czu coś w tym stylu. Znacie coś takiego?
Karmah - Just Be Good To Me
Cześć wszystkim ! na prośbe koleżanki pytam się Was wszystkich jaki to tytuł lub wykonawca tego utworu czesto leci w Esce, mam napisane na kartce mniej więcej słowa( ale napisanie zeby skojarzyć ) są to słowa z refrenu…napisane przez znajomą… za błędy sorry…So take the lets the game, spirit like this same, itd… tylko to mi dała i potym czy ktos skojarzy utwór z góry wielki dzięki czekam …
I jest coś takiego w filmie że ta aktorka podgląda z dachu z takim facetem kolesia. I kiedy on wychodzi z domu to oni idą tam do niego podrzucją majtki. I przy okazji zaczynają się kochać.
Piosenka ta leciała też jak reklamowali ten film.
chyba się zaczynała słowami (piszę tak jak słyszałem) żitę …i coś tam dalej.
Z góry dziękuję za pomoc.
ponawiam pytanie lekko wyzej zadane i dodam jeszcze ze śpiewa koleś jakis , muzyka w stylu elektronicznej zaraz przed refrenem wcina sie głos komputerowy…mniej więcej slowa lekko wyżej ( na prośbe znajomej)…prosze o pomoc
pozdrawiam
@ pikasso jak sie nie mylę to jest to “Je T’Aime… Moi Non Plus” w wykonaniu Jane Birkin i Serge’a Gainsbourga
PS. Film nosi tytuł “Miłość jak nakrkotyk” i gra tam Meg Ryan.
dokładnie oto mi chodziło z góry dziękuję 
Szukam piosenki, z gatunku rapu.Spiewa kobieta, czasem wlacza sie facet.Wiem, ze ten utwor jest w top10 wakacyjnych hitow eski.Jesli ktos wie, prosze o pomoc
Nie chodzi mi o Lumidee - Dance!
Poszukuje tytułu piosenki gdzie pewna kobieta śpiewa:
-Can you hands up 
Edit
Już mam :lol:
Jest to DJ Jean - Feel it