z kąd taki fajny kawałek masz?
Szukałem ale nie wiem co to.Napisz z czego to jest(jakiś film czy co?)
Może wtedy się coś znajdzie
Kawałek naprawde extra.
Chyba że ktoś to zna?
z kąd taki fajny kawałek masz?
Szukałem ale nie wiem co to.Napisz z czego to jest(jakiś film czy co?)
Może wtedy się coś znajdzie
Kawałek naprawde extra.
Chyba że ktoś to zna?
Vanshei napisał :
jest to kawałek nagrany z radia cyberparty
Zauważyłem na stronce cyber party forum to może tam zapytaj o ten kawałek ?? jeśli Ci ktoś odpowie to napisz co to za utworek
podoba mi się strasznie!
Chociaż nikt stąd mi nie pomógł, to znalazłam poszukiwaną przeze mnie piosenkę seana paula jej tytuł to never gonna be the same jest świetna :mrgreen:
PEACE!
szukam fotek tej pięknej laski z programu Pimp My Ride uk. Szukałem ale nieznalazłem jej żadnych fotek …aha ona nazywa się Pinky. Prawdziwego imienia i nazwiska nie znam. Wszystkie zdjęcia mile widziane!! Oto jedyne zdjęcie jakie znalazłem
Poszukuję piosenki z filmu Szybcy i Wściekli: Tokyo Drift.
Tą piosęke słychać na samym początku filmu.
Proszę o linka skąd można ją pobrać lub o jej tytuł.
Poszukuje piosenki dziś ją słysząłem mniej więcej coś takiego
Hej hej sej pido śpiewają chłopaki to i po angielsku, a druga co poszukuje tytułu to z filmu co leci co dnia o 11 na polsacie Joyn z Arkadi zna ktoś tytuły.
Mati17
pierwsze to chyba
the_disco_boys - hey
Wojtas_16 , DJ Shadow feat. Mos Def - Six Days The Remix
a dokladnie “The Disco Boys - Hej St. Peter”
Ponawiam pytanie. Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł tego kawałka? Bardzo znana piosenka, leci w kółko na różnych stacjach.
http://www.sendspace.com/file/xjnyxu Kiedyś słyszałem coś o jakimś numerze telefonu, nie wiedziałeś jaki jest tytuł piosenki, to dzwoniłeś pod ten numer, przystawiałeś telefon do głośnika i ktoś mówił jaki to tytuł. Czu coś w tym stylu. Znacie coś takiego?
Karmah - Just Be Good To Me
Cześć wszystkim ! na prośbe koleżanki pytam się Was wszystkich jaki to tytuł lub wykonawca tego utworu czesto leci w Esce, mam napisane na kartce mniej więcej słowa( ale napisanie zeby skojarzyć ) są to słowa z refrenu…napisane przez znajomą… za błędy sorry…So take the lets the game, spirit like this same, itd… tylko to mi dała i potym czy ktos skojarzy utwór z góry wielki dzięki czekam …
I jest coś takiego w filmie że ta aktorka podgląda z dachu z takim facetem kolesia. I kiedy on wychodzi z domu to oni idą tam do niego podrzucją majtki. I przy okazji zaczynają się kochać.
Piosenka ta leciała też jak reklamowali ten film.
chyba się zaczynała słowami (piszę tak jak słyszałem) żitę …i coś tam dalej.
Z góry dziękuję za pomoc.
ponawiam pytanie lekko wyzej zadane i dodam jeszcze ze śpiewa koleś jakis , muzyka w stylu elektronicznej zaraz przed refrenem wcina sie głos komputerowy…mniej więcej slowa lekko wyżej ( na prośbe znajomej)…prosze o pomoc
pozdrawiam
@ pikasso jak sie nie mylę to jest to “Je T’Aime… Moi Non Plus” w wykonaniu Jane Birkin i Serge’a Gainsbourga
PS. Film nosi tytuł “Miłość jak nakrkotyk” i gra tam Meg Ryan.
dokładnie oto mi chodziło z góry dziękuję
Szukam piosenki, z gatunku rapu.Spiewa kobieta, czasem wlacza sie facet.Wiem, ze ten utwor jest w top10 wakacyjnych hitow eski.Jesli ktos wie, prosze o pomoc Nie chodzi mi o Lumidee - Dance!
Poszukuje tytułu piosenki gdzie pewna kobieta śpiewa:
-Can you hands up
Edit
Już mam :lol:
Jest to DJ Jean - Feel it