Znacie może jakieś filmy podobnie klimatem do Kodu da Vinci albo skarbu narodów czy aniołów apokalipsy 2 ?
ja poszukuje nazwy piosenki gdzie w teledysku są jakby w kosmosie i refren brzmi jakoś tak:
I’m sorry, so sorry(…)
You(…)… forever
poszukuje już jej chyba od pół roku ;(
to śpiewa kobieta
Ciekawe pytanie.
hmm… moglabys napisac cos wiecej o tej piosence? W jakim jest rytmie albo klimacie
Pozdro
Szukam przemowy Al Pacino z filmu Any Given Sunday pod tytułem “Peace by Inches”. Byłbym wdzięczny gdybym dostał plik mp3 a nie film - bo takich pełno. I proszę aby była tylko po angielsku.
o tą przemowe mi chodzi tylko chciałbym mieć ją na mp3 jak wcześniej napisałem.Szukam piosenki która była grana na MŚ 2006 w reklamie aby wywiesić flagi. Ze słuchu wydaje mi się że to Stachursky
Już pisałem, że to Jem - “They”.
Rozumiem, że chodzi Ci o te reklamy z marką piwa na literkę “T”
“Trzeba wierzyć w sny, czasem można zmienić los” To chyba było PS. (jakiś przegląd
Jak nazywa się piosenka na końcu reklamy alfyu romeo z leniwcem ze słowami "I
wanna stay alive"??
Kto śpiewa i jaki jest tytuł posenki z tego filmiku?
Pilnie potrzebuję kilku starszych piosenek:
“Rozbite Oddziały” sł. muz. K.Kaczmarski
“Nadzieja” sł. A.Asmyk muz. K.Kaczmarski
“Modlitwa o wschodzie śłońca” sł. T.tenenbaum muz. P. Gintrowski
Z góry dziekuje
Czy znacie tyuł piosenki Ty i Ja tylko żeby był po włosku
poszukuję piosenki z reklamy heyah tej najnowszej< darmowe sms>
Z gory dziękuję
A ja s z uka m świątecznych piosenek ;p coś w style: White label - last Christmas w remixach
Jak nazywa się piosenka z tej nowej reklamy Ery (z tej co tak sobie na rowerkach jeżdżą ) i kto ją śpiewa?
Szukam stronek z filmami z D1 Grand Prix lub King of Europe (Driffting)
Jak ktoś zna jakie strony oprócz google video,youtube itp. to niech poda
Dobrze by było jakby można było pobrać te filmy :lol:
prosze bardzo Takadum - my myself and i
Wie ktoś może jak nazywa się oryginalna wersja tej piosenki? (tytuł i wykonawca)
http://mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/34772 … 48354.html
Gdzieś słyszałem bardzo podobną melodię, ale nie mogę sobie przypomnieć tytułu i wykonawcy właśnie. Help! :mrgreen: