kombersista to Flipsyde - “Happy Birthday”
no wlasnie tez niewiem , ale zdaje mi sie ze depeche mode ale tytul to niewiem juz
“Hip-Hop Club” - spotkalem sie gdzies z takim okresleniem, ale chodzi mi o taka muzyke:
pewnie wielu z Was slyszalo P Diddy - Come To Me
ma to w sobie cos z Ushera - Yeah - i choc sam kawalek mi sie nie podoba, to podklad etc sa na wysokim poziomie. ( jak dla mnie Uśmiech krzywy )
podobne kawalki ma tez Fat Joe, moze Lil Wayne.
i tutaj sie kieruje do Was z prosba o naprowadzenie na jakies kawalki w tym stylu ( o ile ktos wie o co mi mniej wiecej chodzi )
Pozdrawiam i dzieki
Wie ktoś jak nazywa się piosenka w reklamie Heinekan’a? Ta z tymi babciami itd.
Teddybears Sthlm & Mad Cobra - “Cobrastyle”
Wiem, że już o to pytałem, ale poszukuję autora i tytułu piosenki z reklamy Ery (zjeżdzają w niej na rowerach z góry). Słyszałem ją też w reklamie Rimel.
Szukam autora i nazwy piosenki.
Opisze moze teledysk, tak wiec ogolny klimat clipu jest ponury, burza, domy lewitują nad ziemia. Kobieta, która spiewa też porusza się jakis metr nad ziemią. Smutna piosenka, jedyny wokal to spiewajaca kobieta…słowa w refrenie to “flasligh…explosion” Moze ktos kojarzy? :]
Poszukuję nazwy utworu i wykonawcy piosenki, którą wykorzystano w tle na początku i końcu listy Greatest Hits na VH1 (na ekranie jest pranie na sznurkach, zaś na praniu - twarze słynnych piosenkarzy).
Enya - Now We Are Free;)
A ja poszukuję piosenki z reklamy mon cheri:D tej co tam tańczą noo teges:PP
Debelah Morgan - Dance With Me
Witam wszystkich. Czy wie ktoś może, kto jest wykonawcą piosenki i jaki jest tytuł tego utworu, chodzi reklamę heyah tej gdzie są sms-y za 0 zł.
Kto śpiewa i jaki jest tytuł posenki z tego filmiku?
Ponawiam prośbę
siemka poszukuje tytułu kawałka prawdopodobnie “chemical brothers”(nie jestem pewien) w którym jest taki głos podobny jak w scooter_ramp i jest takie coś A AAA A aaaaa mam nadzieje ze ktos zna
Otóz chciałbym żebyście wypisali wszystkie polskie beefy hiphopowców wraz z linkami z któych można ja legalnie ściągnąć
Witam,
Ja piszę w takiej nietypowej sprawie :roll:
Zauważyłem w obu teledyskach :
- Pussycat Dools - Wait A Minute
oraz
- Fergie - Fergalicious
Extra odtwarzacz mp3 (bądź coś w tym rodzaju).
Czy ktoś mógłby podać dokładną nazwę tego cudeńka ?
hej a jaki tytuł ma ta piosenka
co brzmi! :wink: