Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

szukam piosenki z końcówki reklamy tomb raider’a

była też w aniołkach charliego i strasznym filmie 2

tą techniawe

z góry dzięki :smiley:

A ja poszukuje piosenki z tej najnowszej reklamy coca coli… wie ktoś jak ona się nazywa ?

pozdrawiam!

Prodigy - Smack my bitch up.

Poszukuję piosenki z reklamy Plusa o Św. Mikołaju, o tych 5 gr za minute. Jaki to tytuł?

ja poszukuję wszystkich odciknków dragon ball po angielsku byle nie na youtube z góry dziekuję.

soyusz Tam Ci odpowiedziałem :slight_smile:

Witam!

Mam dość banalny problem. Dotyczy jednego utworu z pierwszej części trylogii Matrixa (według mnie najlepszej części). Mianowicie w żadnym oficjalnym soundtracku z tego filmu nie ma pewnego utworu, który występuje w filmie! Jest to kawałek, który leci w tle, gdy Neo i Triinity wchodzą uzbrojeni do budynku (wieżowca) by uwolnić Morfeusza. Rozpoczyna się strzelanina z bullet time, między marmurowymi kolumnami…

Byłbym baaardzo wdzięczny gdyby ktoś podał mi chociaż nazwę tego utworu…szukam go już od wielu miesięcy a bez nazwy jest to prawie niemożliwe… Sad

Z góry serdecznie dziękuje! i Pozdrawiam!

Witam , napewno wśród was jest jakiś fan albo ktoś kto słucha zespołu Ira i Artura Gadowskiego , mam wielką prośbe , mogłby ktos napisal najbardziej znane utwory , ktore leciały np w radiu w tv i ten utwor co na MŚ w niemczech 2006 grany był w reklamie tyskie …

Szukam piosenki z reklamy Lech-a w której dwóch gości odśnieża chodnik, a jeden koleś wrzuca śnieg do mieszkania.

geforc:

W reklamie Tyskie była piosenka Szczęśliwego Nowego Yorku :slight_smile:

szukam tytułu piosenki z taxi jak jechał facet na początku na skuterze była też w taxi 3 jak sylwester stalone jechał taxówką

oraz z reklamy wiskasa jak ten kotek skacze po śniegu

ta melodia była jeszcze w napisach końcowych szklanej pułapki taka kolenda

dziękuje za pomoc

Szukam muzyki w stylu afrykańskim. Szczegulnie chodzi mi o gre na samych bebnach tak jak to graja plemiona ;):slight_smile:

Czy ktoś zna wykonawce muzyki do tego clipu?

Albo w ogóle jaki to rodzaj muzyki?

szukam nazwy utwory ktory leciałw radiu , oto ten utwor :

http://file4u.pl/1199229055/nagranie.amr.html

geforc nie pamiętam dokładnie ale może to NANA ale utworu nie pamiętam. poszukaj płyty

no mam dwie płyty “NANA” ale i tak niewiem jaka nazwa utworu …

Złączono Posta : 03.12.2006 (Nie) 21:47

tzn widze na stronce utwory w tych płytach …

geforc to przesłuchaj sobie każdy utwór i po sprawie :smiley:

witam ! szukam tytułu takiej piosenki co jest takie coś"ynca ynca ynca rap ynca ynca opside down" kiedyś na kaseciaku to mialem ale nie mogę przypomnieć tytułu mam nadzieje że wy wiecie :wink:

poszukuje piosenki “manieczki”

Witam drogie koleżanki i drodzy kolegowie :mrgreen:

Poszukuję tytułu i ew. wykonawcy (jak bym sie mylił…) w tym krótkim filmiku:

http://video.google.pl/videoplay?docid= … &q=sagaris

Z góry dziękuję :slight_smile: