szukam piosenki z końcówki reklamy tomb raider’a
była też w aniołkach charliego i strasznym filmie 2
tą techniawe
z góry dzięki
szukam piosenki z końcówki reklamy tomb raider’a
była też w aniołkach charliego i strasznym filmie 2
tą techniawe
z góry dzięki
A ja poszukuje piosenki z tej najnowszej reklamy coca coli… wie ktoś jak ona się nazywa ?
pozdrawiam!
Prodigy - Smack my bitch up.
Poszukuję piosenki z reklamy Plusa o Św. Mikołaju, o tych 5 gr za minute. Jaki to tytuł?
ja poszukuję wszystkich odciknków dragon ball po angielsku byle nie na youtube z góry dziekuję.
Witam!
Mam dość banalny problem. Dotyczy jednego utworu z pierwszej części trylogii Matrixa (według mnie najlepszej części). Mianowicie w żadnym oficjalnym soundtracku z tego filmu nie ma pewnego utworu, który występuje w filmie! Jest to kawałek, który leci w tle, gdy Neo i Triinity wchodzą uzbrojeni do budynku (wieżowca) by uwolnić Morfeusza. Rozpoczyna się strzelanina z bullet time, między marmurowymi kolumnami…
Byłbym baaardzo wdzięczny gdyby ktoś podał mi chociaż nazwę tego utworu…szukam go już od wielu miesięcy a bez nazwy jest to prawie niemożliwe… Sad
Z góry serdecznie dziękuje! i Pozdrawiam!
Witam , napewno wśród was jest jakiś fan albo ktoś kto słucha zespołu Ira i Artura Gadowskiego , mam wielką prośbe , mogłby ktos napisal najbardziej znane utwory , ktore leciały np w radiu w tv i ten utwor co na MŚ w niemczech 2006 grany był w reklamie tyskie …
Szukam piosenki z reklamy Lech-a w której dwóch gości odśnieża chodnik, a jeden koleś wrzuca śnieg do mieszkania.
geforc:
W reklamie Tyskie była piosenka Szczęśliwego Nowego Yorku
szukam tytułu piosenki z taxi jak jechał facet na początku na skuterze była też w taxi 3 jak sylwester stalone jechał taxówką
oraz z reklamy wiskasa jak ten kotek skacze po śniegu
ta melodia była jeszcze w napisach końcowych szklanej pułapki taka kolenda
dziękuje za pomoc
Szukam muzyki w stylu afrykańskim. Szczegulnie chodzi mi o gre na samych bebnach tak jak to graja plemiona ;)
Czy ktoś zna wykonawce muzyki do tego clipu?
Albo w ogóle jaki to rodzaj muzyki?
szukam nazwy utwory ktory leciałw radiu , oto ten utwor :
geforc nie pamiętam dokładnie ale może to NANA ale utworu nie pamiętam. poszukaj płyty
no mam dwie płyty “NANA” ale i tak niewiem jaka nazwa utworu …
Złączono Posta : 03.12.2006 (Nie) 21:47
tzn widze na stronce utwory w tych płytach …
geforc to przesłuchaj sobie każdy utwór i po sprawie
witam ! szukam tytułu takiej piosenki co jest takie coś"ynca ynca ynca rap ynca ynca opside down" kiedyś na kaseciaku to mialem ale nie mogę przypomnieć tytułu mam nadzieje że wy wiecie
poszukuje piosenki “manieczki”
Witam drogie koleżanki i drodzy kolegowie :mrgreen:
Poszukuję tytułu i ew. wykonawcy (jak bym sie mylił…) w tym krótkim filmiku:
http://video.google.pl/videoplay?docid= … &q=sagaris
Z góry dziękuję