Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Może, ale to może wydaje mi się że jest to Red Hot Chili Peppers ale tytułu nie znam :slight_smile:

Złączono Posta : 05.12.2006 (Wto) 0:10

Tak mi się wydaje że to Red Hot Chili Peppers :slight_smile: ale tytułu piosenki nie znam :wink:

Ja poszukuje piosenki ,której właśnie nie znam a wolałbym ,żeby mi ktoś podał chociaż tytuł tego :).

A oto stronka na której jest ta piosenka :

http://www.youtube.com/watch?v=kKDQVUiosms

Oczywiście mi chodzi o tą piosenkę co zaczyna ten filmik :P.

W napisach końcowych pisało jakie tytuły noszą ale Megadeth - Blood to nie jest to :(.

Wiec proszę o jak naj naj szybszą odpowiedź najlepiej ,żeby nie spamować na forum :P.

GG - 4145070

Z góry THANKS !!

Drewniak Jest to piosenka Papa Roach “Blood(Empty Promises)”

Witam

Poszukuję tytułu piosenki z reklamy Cyfry+ HD.

Tamta piosenka z “mojego” filmiku to Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey oh)

Dzięki za fatygę :slight_smile:

szukam tytułu piosenki z taxi jak jechał facet na początku na skuterze była też w taxi 3 jak sylwester stalone jechał taxówką

oraz z reklamy wiskasa jak ten kotek skacze po śniegu

ta melodia była jeszcze w napisach końcowych szklanej pułapki taka kolenda

dziękuje za pomoc!

tytuł: Let it snow

wykonanie: chyba Sammy Cahn

A ja ostatnio w pracy słyszałem taką gwizdaną piosenkę,raczej jedna z nowszych, a czasu na słuchanie radia cały czas to niestety, ale nie mam czasu, może komuś obiła się o uszy, będę wdzięczny za jakiekolwiek propozycje.

Aa, bym zapomniał, trochę ktoś śpiewa jakoś tak po wschodniemu(rosyjski/rumuński/bułgarski/czeski/słowacki).

Dzięki z góry

nie uważasz, że raz wystarczy?

Poszukuję piosenek:

Tiesto-Adiago for strings

East Cllubers-sextazy

Mbrother-What(re rake me)

Mbrother-Trebles

Kalwi & Remi-Imagination

za wszelką pomoc w odnalezieniu piosenek lub wysłanie ich na e-mail michalm92@tlen.pl serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Michał

O ile wiem, te utwory możesz znaleźć na płytach wykonawców.

Bebok_13 to chyba to:

Pumpkin And Honey Bunny (Dialogue) / Miserlou - Dick Dale & His Del-Tones

próbkę możesz odsłuchać na:

http://www.cduniverse.com/search/xx/mus … iction.htm

Ma ktoś piosenke Monika dziewczyna ratownika i mógłby ją gdzieś upnąć? :mrgreen:

Złączono Posta : 09.12.2006 (Sob) 15:28

SNOW

w tej reklamie z kotkiem to leci piosenka “Christmas Songs- Let it Snow - Frank Sinatra”

Witam poszukuje tytułu piosenki z reklamy XBox’a 360. W tej rekalmie jest pokazany żołnierz z przyszłości strzalający do potworka . Z góry dziękuje za pomoc

Witam!

Mój temat poleciał do śmietnika, ale dostałem wskazówkę aby tu napisać :wink:

Możecie podać tytuły jakichś fajnych kawałków typu techno, Dj ?

Z góry dzięki :wink:

prosze o podane tytułów melodi świątecznych

np white chrismans

oraz tytułow i wykonawców remixów tych melodi np techno, hip hop

z góry dzięki

Poszukuję tytułu i wykonawcy TEJ piosenki.

Jakość jest słaba, bo nagrywałem telefonem i potem konvertowałem z .amr do .wav.

Pozdrawiam Neon1992

Poszukuję piosenek:

Tiesto-Adiago for strings

East Cllubers-sextazy

Mbrother-What(re rake me)

Mbrother-Trebles

Kalwi & Remi-Imagination

za wszelką pomoc w odnalezieniu piosenek lub wysłanie ich na e-mail michalm92@tlen.pl serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Michał

to chyba Heyah - Monkey Fiu

Ale nie ejstem pewqnei na 100% :slight_smile:

Poszukuje filmu gdzie Odbywał się lot samolotu pasażerskiego gdzie na pokładzie była mała dziewczynka której ktoś wbił(sama sobie wbiła-nie pamiętam) nóż i tak lecieli i lecieli,i w końcu wylądowali na jakimś lotnisku gdzie właśnie chyba ta dziewczynka widziała z terminalu nadchodzących ludzi czy coś takiego ;]

film leciał w tv chyba w latach 99-2001 więc jak by ktoś kojarzył ten film i znał tytuł byłbym bardzo wdzięczny :wink: