Może, ale to może wydaje mi się że jest to Red Hot Chili Peppers ale tytułu nie znam
Złączono Posta : 05.12.2006 (Wto) 0:10
Tak mi się wydaje że to Red Hot Chili Peppers ale tytułu piosenki nie znam
Może, ale to może wydaje mi się że jest to Red Hot Chili Peppers ale tytułu nie znam
Złączono Posta : 05.12.2006 (Wto) 0:10
Tak mi się wydaje że to Red Hot Chili Peppers ale tytułu piosenki nie znam
Ja poszukuje piosenki ,której właśnie nie znam a wolałbym ,żeby mi ktoś podał chociaż tytuł tego :).
A oto stronka na której jest ta piosenka :
http://www.youtube.com/watch?v=kKDQVUiosms
Oczywiście mi chodzi o tą piosenkę co zaczyna ten filmik :P.
W napisach końcowych pisało jakie tytuły noszą ale Megadeth - Blood to nie jest to :(.
Wiec proszę o jak naj naj szybszą odpowiedź najlepiej ,żeby nie spamować na forum :P.
GG - 4145070
Z góry THANKS
Drewniak Jest to piosenka Papa Roach “Blood(Empty Promises)”
Witam
Poszukuję tytułu piosenki z reklamy Cyfry+ HD.
Tamta piosenka z “mojego” filmiku to Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey oh)
Dzięki za fatygę
szukam tytułu piosenki z taxi jak jechał facet na początku na skuterze była też w taxi 3 jak sylwester stalone jechał taxówką
oraz z reklamy wiskasa jak ten kotek skacze po śniegu
ta melodia była jeszcze w napisach końcowych szklanej pułapki taka kolenda
dziękuje za pomoc!
tytuł: Let it snow
wykonanie: chyba Sammy Cahn
A ja ostatnio w pracy słyszałem taką gwizdaną piosenkę,raczej jedna z nowszych, a czasu na słuchanie radia cały czas to niestety, ale nie mam czasu, może komuś obiła się o uszy, będę wdzięczny za jakiekolwiek propozycje.
Aa, bym zapomniał, trochę ktoś śpiewa jakoś tak po wschodniemu(rosyjski/rumuński/bułgarski/czeski/słowacki).
Dzięki z góry
nie uważasz, że raz wystarczy?
Poszukuję piosenek:
Tiesto-Adiago for strings
East Cllubers-sextazy
Mbrother-What(re rake me)
Mbrother-Trebles
Kalwi & Remi-Imagination
za wszelką pomoc w odnalezieniu piosenek lub wysłanie ich na e-mail michalm92@tlen.pl serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Michał
O ile wiem, te utwory możesz znaleźć na płytach wykonawców.
Bebok_13 to chyba to:
Pumpkin And Honey Bunny (Dialogue) / Miserlou - Dick Dale & His Del-Tones
próbkę możesz odsłuchać na:
Ma ktoś piosenke Monika dziewczyna ratownika i mógłby ją gdzieś upnąć? :mrgreen:
Złączono Posta : 09.12.2006 (Sob) 15:28
SNOW
w tej reklamie z kotkiem to leci piosenka “Christmas Songs- Let it Snow - Frank Sinatra”
Witam poszukuje tytułu piosenki z reklamy XBox’a 360. W tej rekalmie jest pokazany żołnierz z przyszłości strzalający do potworka . Z góry dziękuje za pomoc
Witam!
Mój temat poleciał do śmietnika, ale dostałem wskazówkę aby tu napisać
Możecie podać tytuły jakichś fajnych kawałków typu techno, Dj ?
Z góry dzięki
prosze o podane tytułów melodi świątecznych
np white chrismans
oraz tytułow i wykonawców remixów tych melodi np techno, hip hop
z góry dzięki
Poszukuję tytułu i wykonawcy TEJ piosenki.
Jakość jest słaba, bo nagrywałem telefonem i potem konvertowałem z .amr do .wav.
Pozdrawiam Neon1992
Poszukuję piosenek:
Tiesto-Adiago for strings
East Cllubers-sextazy
Mbrother-What(re rake me)
Mbrother-Trebles
Kalwi & Remi-Imagination
za wszelką pomoc w odnalezieniu piosenek lub wysłanie ich na e-mail michalm92@tlen.pl serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Michał
to chyba Heyah - Monkey Fiu
Ale nie ejstem pewqnei na 100%
Poszukuje filmu gdzie Odbywał się lot samolotu pasażerskiego gdzie na pokładzie była mała dziewczynka której ktoś wbił(sama sobie wbiła-nie pamiętam) nóż i tak lecieli i lecieli,i w końcu wylądowali na jakimś lotnisku gdzie właśnie chyba ta dziewczynka widziała z terminalu nadchodzących ludzi czy coś takiego ;]
film leciał w tv chyba w latach 99-2001 więc jak by ktoś kojarzył ten film i znał tytuł byłbym bardzo wdzięczny