Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Mam pytanie czy ktos ogladal pamietnik ksiezniczki 2 bo intereszuje mnie bardzo tytul pewnego utwory. A mianowice w momencie gdy Mia ma wziac slub chor nuci piesn podczes jej drogi do oltarza i interesuje mnie jaki to utwor bede wdzieczny za wszystkie posty pozdrawiam

hej witam mam prośbę, tzn. szukam tytułu takiej jednej piosenki, wiem tyle że w refrenie jak i w wiekszości tego utworu są wstawki gitarowe które się nie zmieniają no może poza zmianą nie wiem jak to napisać nie tempa ale “intonacji”, to jest piosenka z gatunku chyba dance, dance-pop coś takiego i chyba w niej śpiewa jakaś dziewczyna, tyle wiem. Poluję na nią ale nie wiem jak to cudo się nazywa, acha ten kawałek jest raczej nowy. Dzięki za wszelaką pomoc

dzis u mnie w szkole były zawody i leciała super piosenka ale stara troszke zmiksowane ale to coś takiego jak by wojsko spiewało la laaalaaa la la llaaa no coś takiego powtarza sie tylko te laaaa laaaaa i tak meskim głosem jak by wosko spiewało.

Złączono Posta : 11.10.2005 (Wto) 17:04

też bym o to prosił fajna piosenka

ponawiam pytanie:

taka piosnka w radiu leci tylko tyle zapamietalem:"mamboleo mabole -a " i dalej ktos tam nawija Uśmiech… wiecie co to?Uśmiech…

spokojnie :smiley:

moze to

hmm znalazłem co innegoi to chyba będzie to słowa te same

to jest raczej stara piosenka i zadne techno

I dlatego pewnie chodzi o Gipsy Kings :

http://www.muzyka.jeja.pl/g/Gipsy,Kings/016.php

a nie o jakieś tam śmiszne covery 8)

to ten kawałek dzieki oldschool it’s cool :slight_smile:

Mojemu tacie spodobał sie jakiś utwór, nagrałem go na komóre i przesłałem przez podczerwień do kompa i wrzuciłem plik na rapidshare.

Problem w tym, że nie wiem jaki to jest tytuł i wykonawca.

Link: http://rapidshare.de/files/6223351/Nagr … 2.amr.html

Plik otworzycie Quick Time Player’em, Real Player’em [programy dostępne na vortalu]. Z góry dzięki.

Jak nazywa się najnowsza piosenka Hemp Gru?

to jest hm “hey ya” a śpiewa Outkast

słowa

“To jest to” tak mi się wydaje, ale moge się mylić :lol:

“Sami Swoi”.

Mam pytanie czy ktos ogladal pamietnik ksiezniczki 2 bo intereszuje mnie bardzo tytul pewnego utwory. A mianowice w momencie gdy Mia ma wziac slub chor nuci piesn podczes jej drogi do oltarza i interesuje mnie jaki to utwor bede wdzieczny za wszystkie posty pozdrawiam

Draco27 a ja mam pytanie po co powielasz swoją wypowiedz w tym samym temacie… :? Jeśli ktoś bedzie wiedział to napewno da odpowiedz… :?

jestem zdesperowany kogo sie nie zapytam tylko cisza chwytam sie wszystkiego jak tonacy brzytwy jesli trzeba bedie powiele ja potysiac kroc :slight_smile: i nie krzyw sie tak czesto posty z poprzednich stron nie sa zauwazane a ja musze miec to niech ktos przynajmniej mnie naprowadzi ile ja sie muzyki nasluchalem powaznej za cale zycie chyba :!: :!:

to mi się wydaje, że to Ave Maria zazwyczaj to się gra podczas ślubów :stuck_out_tongue:

Leci teraz w radiu taka piosenka w refrenie jakas kobieta spiewa pod koniec your hypnotice in me i dalej jakiś facet coś rapuje tak jakby.Help!

to nie jest hypnotic bmf.Ani jakiś rap tylko pop piosenka.

ale juz sprawdzalem wersje ave maria i to sporo widocznie nie moge chyba trafic na te co potrzeba a moze cos wiecej wykonawca ???

wykonawcy to raczej nie ma, jak już coś to w kościołach poszukaj jakiś organista, siostra zakonna :shock:

ave maria to tez nie jest chyba wszystkie mozliwe wersje przesluchalem i nic nie pasuje .Zdaje mi sie ze rowniez slyszalem to podczas pogrzebu śp Jana Pawla II