Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

poszukuje piosenki zespolu coś jak bloodhunt gang czy coś takiego. Proszę o tytuł

a to leci ave marija gracias plena, dominus tecum, benedicta tum ??

Bloodhound Gang - Foxtrot Uniform Charlie Kilo

• najnowszy kawałek tej grupy

Mam pytanie, jaki ma tytuł i kto jest wykonawcą utworku, który leci w tle reklamy czekolady Wawel. Chciałbym sobie ściągnąć.

nie wlasnie niejedynym co udalo mi sie uslyszec ze spiewu choru jak w filmie i podczas pogrzebu to litera “a” w roznych tonacjach cos jak “aaaaaaaa” caly czas

Jaki jest tytuł piosenki, która leci w tle?

Zassaj

Poszukuje reklamy TV co promuja te galaretki Gellwe o tresci

Zatrzęś mną…to jest doznanie… Zatrzęś mną… niezapomniane… Zatrzęś mną… niech wiem że żyję… Zatrzęś mną… Zatrzęś mną… taką mam chętke… Zatrzęś mną… na galaretkę… GELLWE !!

jesli ktos ma piosenke Robbiego Williamsa - Trippin’ to bardzo proszę na tequilla01@gmail.com

a może chodzi o utwór “three point one four”

Widzę ,że nikt nie wie kto wykonuje muzyke do halls uwolnij swoje gardło.W szukajce też lipa.Podobno ten utwór skomponowano specjalnie dla halls.Może się myle.Więc pozostaje pytać u Halsika :slight_smile:

Jak się nazywa album tego wykonawcy Vinyl Shakerz

Oni chyba nie mają albumu. To są pewnie pojedyńcze utworki, tak jak Uniting Nations. Najnowszy kawałek Vinylshakerz’ów to “Club Tropicana”, starszy “One Night in Bangkok”

Jaki jest autor i nazwa piosenki z reklamy Citroena C3 tam gdzie wszytsko sie zmienia na nowsze :wink: poprzez wylatywanie z ziemi 8)

Ta najnowsza reklama

Czy wie ktoś moze skad mozna pobrać reklama Piwa Mocne… chodzi mi o reklame z dwoma Orłami i Strusiem :lol:

Może być nawet streaming…

szukam takiego teatrzyku zeby można go było sciągnoć nazywało to się polskie zoo.kiedyś w telewizi to było.jeżeli ktoś może niech napisz link

A ja szukam takiego filmiku (był gdzieś do ściągniecia) był to tenis stołowy (ukazany jako Matrix). Film słyszałem, że “klawy” i chciałbym go zobaczyć :]

Mam ten filmik od kumpla jak chcesz to sie odezwij na gg to Ci prześle:-)

http://www.*************** on jest tutaj

Mary-Kate i Ashley: Nowy Jork, nowa miłość

kto zna moze ten film a dokladniej muzyke z tego filmu. interesuje mnie szczegolnie piosenka grana przez zespol simple plan na tym filmie. Moment ten co kreca teledysk. z gory dzekuje

timon1981 znalazłem coś http://film.onet.pl/1,4,8,9173177,27462 … forum.html

Więc chyba to Vacation :smiley:

Złączono Posta : 29.10.2005 (Sob) 12:53

Szukam utworu co w refrenie śpiewa koleś chyba tak: “I can belive it’s true”, albo “I can’t belive it’s true” - często to na antyradiu leci ;]

poszukuje tych filmików z tym zespłem harlem globetrotters