Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

szukam filmiku z wybuchem bomby atomowej (potrzebuje do historii)

lub jakiś zdjęć na ten temat

za darmo oczywiście i bez wirósów

prosze o pomoc :slight_smile:

Witam, szukam piosenki z filmu Córka prezydenta (Chasing Liberty). Chodzi mi konkretnie o piosenkę z momentu gdy podczas Parady Miłości w Berlinie córkę prezydenta zabrał helikopter :). Potrzebuje tytuł tej piosenki :).

PS. Już mam ta piosenka to Ccris Isaac - Life Will Go On :slight_smile:

kam104 to chyba Black Eyed Peas - “Where is the love”

poszukuję polskich reklam( viziru, vanisha lub innego środka piorącego ) w ktorych kobiety sa pokazywane jako “szczęśliwe” gospodynie domowe z góry dziękuję za pomoc

Np.

http://www.google.com/search?q=nuclear+ … 8&oe=utf-8

A ogólnie GOOGLE ! :wink:

szukam piosenki Verba Smutno mi

a ja szukam tytułu piosenki który leci ostanio w Radiostacji. Reklamują ją jako hit sylwestrowy. TO jest chyba przerobiona piosenka Boney M.

A jej słowa to chyba: Go Go Rescue me … coś takiego.

Proszę o podanie tytułu.

witam szukam tej piosenki kalwi and remi ta co leci na sunrise festiwal w tym filmiku ona laci na 27:50 min zaraz po dj Eric Kross. Jak wiecie jaka to piosenka to piszcie. Pozdrawiam :smiley:

to chyba coś z Babilonem jest przerobione

Sory jeśli nie to ale jokoś nie lubie Boney M.

Szukam filmiku U2 Story of Flag

To jest nieoficjalne video z okazji polskiej flagi na koncercie w Chorzowie

witam poszukuje reklamy proszku vizir z Zygmuntem hajzerem pozdrawiam :smiley:

Witam :slight_smile: Wiecie może jaka jest muzyka w pierwszej części filmiku?? Śpiewają po francusku. Filmik

Pozdro ;]

Siema poszukuje piosenki gdzie w teledysk jest kręcony w wiezieniu jest tam eminem 50cent d12 i g-unit refren zawsze spiewa 50cent. Znacie tytuł?

Dudas bad boy tytuł to: You Don’t Know. Teraz tego słucham 8)

szukam piosenki z filmu Dick i Jane: Niezły ubaw. Dick ją spiewa jak jedzie winda to na początku filmu.

Szukam tytulu piosenki klubowej. Utworek w miare nowy, często leci w radio party (http://www.radioparty.pl). Charakterystyczną cechą jest w niej tak jakby nie wiem jak to nazwać - “motyw szkocki” (w pewnym momencie jest zmixowany kawałek szkockiej piosenki ludowej - słychać dudy :P)

Zna może ktoś ten kawałek?? Leci na tym filmiku:

Lil’ Jon feat. Twista & Trick Daddy - Let’s Go

chcem nagrać płytke składanke na jutrzejsza noc ale z utworkami techno mam narazie 258 mega ale nie mam juz pomysłu co dodać jeszcze podajcie jakies fajne utworki.

Blank_and_Jones

In nout - Musica automatica

Może mi ktoś podać tytuł kawałków: ten który leci w Animatrixie (w momencie, kiedy kończy się epizod i lecą już napisy) oraz ten w epizodzie “Historia ucznia”, kiedy jedzie na desce do szkoły. Wiem, że to zapewne Don Davis, ale nie znam tytułów…