Witam. Poszukuję pojedynczych utworow(lub całych albumów) podobnych do utworu Styles of Beyond - nine thou lub Styles of Beyond - nine thou (Superstars remix)
Wiecie jakie to mogą być?
Z góry dzieki za pomoc
Witam. Poszukuję pojedynczych utworow(lub całych albumów) podobnych do utworu Styles of Beyond - nine thou lub Styles of Beyond - nine thou (Superstars remix)
Wiecie jakie to mogą być?
Z góry dzieki za pomoc
Benny Benassi feat. Sandy-Feel Alive
Dj Kilian-sextasy
Kalwi & Remi-Victory
The Prodigy-Mozart remix
Pakito-Bluemoon city
Pakito-Are you ready
Jordan & Baker-Explode
Faithless-insomnia
Faithless-we come
Queen-I want to break free (2004 White label on beat mix)
D4L feat. Surfais-Wipeout Taffy
The Verve feat. Jay-Z- …
Dj Adamus - Hi Fi superstar
Szukam tytułu pewnego filmu, opowiadał on o wyprawie na Marsa, oczywiście było tam życie, w końcówce główny bohater został na Marsie i okazało się, że może oddychać pod wodą, była tam mowa o DNA i ewolucji człowieka od ryb… Ktoś wie jaki to był film?
coś ze Szwancenegerem, “pamięć absolutna”?
Poszukuje mp3 z tego filmiku
http://www.maxior.pl/?p=index&id=41945&0
Z góry dziękuje i szczęśliwego nowego roku
Może to
Dario G-Carnaval de PAris
Na pewno nie, to raczej był taki refleksyjny film niż “nawalanka”
Ja poszukuję piosenki która była puszczona w filmie “Agencie Podaj łape” gdy byli w sklepie i go zdemolowali.
A i może ma ktoś stronke na której wpisujesz produkt i wyskakują Ci tytuły piosenek z reklam i krutki opis?? jakoś
OTy-kosmos.JNJN
poszukuję piosenki “PROTECT THE INNCONET TALK TO ME”
Złączono Posta : 02.01.2007 (Wto) 20:01
poszukuję piosenki “Protect the innocent Talk to me”
Jak się nazywa ta aktorka co gra w Na wspólnej i jej się Igor podoba. (Ma takie czarne włosy i nie chodzi o Damięcką). Będe wdzięczny za odpowiedż.
Jest to zlepek reklam dostępnych na tej stronie:
http://www.nokia.com.pl/muzyka/?GMID=00 … f6f935434a
Reklama jest o tym że nokia zbliża ludzi i tak dalej. A chodzi mi o muzykę, która leci w tle tej reklamy
wyh jest to Edyta Herbuś
Oty --> kosmos.
Mam prośbę - nie zamieszczajcie próśb nie związanych z tematem
Jaki sens ma post o linuksie czy GaduGadu :!: :evil:
Proszę też, powstrzymać się przed postami - dzięki etc. Jeżeli ktoś chce podziękować, to proszę użyć do tego PW.
Szukam Filmu z przedstawienia teatralnego “Balladyna”
Szukam tytułu piosenki, niby remik trochę starszej piosenki, leci ostatnio w RMF FM śpiewa ją facet :mrgreen:
Witam Poszukuje piosenki “Shake your pupka” - Śpiewa ją Tatiana Okupnik. Jak ktoś ma to niech wrzuci
Czy wiecie może czy można gdzies pobrać albo obejrzeć program Teraz My z Pawłem Jabłońskim. Prosił bym o link.
Witam. Szukam tytułu piosenki, która leci w reklamie filmu “List w Butelce” w TVN. Podczas reklamy na początku piosenke śpiewa jakiś kolo i właśnie o to mi chodzi. Z góry dzięki jakby ktoś pomógł
Jaki tytuł ma ta piosenka co jest podkałdem do tego filmu