Czy może mi ktoś podac tytuł i wykonawcę piosenki chyba Oranje tytuł co śpiewa polak francuskiej edycji Star Academy czy coś w tym stylu taki Idol.
Michał Kwiatkowski
cześć bardzo potrzebuje piosenki Krzysztofa Krawczyka z Europa da się lubić.
piosenka jest potrzebna na poniedziałkowy apel, o Unii Europejskiej.
Gigi D’agostino L amour
http://www.wrzuta.pl/audio/bieshpuqE6/ gigi_d_agostino_-_l_amour_toujours_super_remix
Polecam tą wersje piosenki, bo jest znacznie lepsza niż inne przeróbki…
ale jakim filmie?
Patrz tytuł postu - Fast & Furious: Tokyo Drift
Venice3000
Funnypack - Hey Mami
Może mi ktoś powiedzieć jak nazywa się nazwa muzyki lecząca podczas reklamy Pepsi? Ta najnowsza reklama. Nie wiem jak ją opisać.
Dartagam chodzi o to, że koleś idzie, a potem obraz dzieli się jkaby na cztery częśći?
Tak, dokładnie o tą reklamę mi chodzi.
Dartagam ta piosnka to: The cloud room - Hey now now
Złączono Posta : 23.04.2007 (Pon) 13:47
Dartagam The cloud room - Hey now now
elo jak nazywa się piosenka z reklamy PEPSI?? Ta taka co idzie jakoś tak : Hey now now going how how … (niewiem dokładnie jak to) I jeszce cuś takiego z reklamy ery : relax take it easy…
No niestety sam znalazłem mój utwór o to i on może komuś się przyda;)
Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad
youth spójrz na ten post co jest nad twoim - to właśnie jest ta piosenka z reklamy Pepsi…
A jaki ma tytuł nuta w tym filmiku?
kryzys komp mi ścinał i nie zobaczyłem
Jeszcze szukam takiej piosenki, z “Pracownik miesiąca” tego filmu. Lecki jakoś tak (tiki bom bom tiki tiki uuuuuuu)
Tak, a więc.
Juz od dawna chcę znaleźć inne zespoły, w których jest tak zabójczy wokal, jakim jest Agnieszka obdardzona. Nie chodzi mi rzecz jasna o zwykły śpiew, ale o krzyk.
O.N.A. - Krzyk przed spaleniem, Kwaśna przygoda, Rośnie we mnie gniew czy Chylińska - Gorąca prośba, Zła zła zła.
W tych wyżej wymienionych piosenkach jest w szczególności ta poezja, o którą mi chodzi.
Jakiś zespół, album, tytuł piosenki?
Wszystko jedno, byleby było mocno wyraźne darcie się.
O, dziękuję za cokolwiek. ;]
[quote name=Jiddu tutaj --> http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=151730]Guano Apes.
Chodzi Ci tylko o żeński wokal?
Witam.
Poszukuje linku gdzie mógłbym posłuchać piosenki zespołu lawless (metalcore). Kiedyś miałem linka ale go zgubiłem. Jest to polski zespół
Witam Poszukuje piosenki, którą śpiewa Shaggy. Ta piosenka ostatnio czesto leci na MTV oraz Viva. Jakby ktoś kojarzył to pisac
Jak nazywa się piosenka, której refren brzmi “lililej”. Piosenka jest modna i jest też w jakiejś reklamie.