Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Czy może mi ktoś podac tytuł i wykonawcę piosenki chyba Oranje tytuł co śpiewa polak francuskiej edycji Star Academy czy coś w tym stylu taki Idol.

Michał Kwiatkowski

cześć bardzo potrzebuje piosenki Krzysztofa Krawczyka z Europa da się lubić.

piosenka jest potrzebna na poniedziałkowy apel, o Unii Europejskiej.

Gigi D’agostino L amour

http://www.wrzuta.pl/audio/bieshpuqE6/ gigi_d_agostino_-_l_amour_toujours_super_remix

Polecam tą wersje piosenki, bo jest znacznie lepsza niż inne przeróbki…

ale jakim filmie?

Patrz tytuł postu - Fast & Furious: Tokyo Drift!!

Venice3000

Funnypack - Hey Mami

Może mi ktoś powiedzieć jak nazywa się nazwa muzyki lecząca podczas reklamy Pepsi? Ta najnowsza reklama. Nie wiem jak ją opisać.

Dartagam chodzi o to, że koleś idzie, a potem obraz dzieli się jkaby na cztery częśći?

Tak, dokładnie o tą reklamę mi chodzi.

Dartagam ta piosnka to: The cloud room - Hey now now

Złączono Posta : 23.04.2007 (Pon) 13:47

Dartagam The cloud room - Hey now now

elo jak nazywa się piosenka z reklamy PEPSI?? Ta taka co idzie jakoś tak : Hey now now going how how … (niewiem dokładnie jak to) I jeszce cuś takiego z reklamy ery : relax take it easy…

No niestety sam znalazłem mój utwór o to i on może komuś się przyda;)

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad

youth spójrz na ten post co jest nad twoim :slight_smile: - to właśnie jest ta piosenka z reklamy Pepsi…

A jaki ma tytuł nuta w tym filmiku?

kryzys komp mi ścinał i nie zobaczyłem

Jeszcze szukam takiej piosenki, z “Pracownik miesiąca” tego filmu. Lecki jakoś tak (tiki bom bom tiki tiki uuuuuuu)

Tak, a więc.

Juz od dawna chcę znaleźć inne zespoły, w których jest tak zabójczy wokal, jakim jest Agnieszka obdardzona. Nie chodzi mi rzecz jasna o zwykły śpiew, ale o krzyk.

O.N.A. - Krzyk przed spaleniem, Kwaśna przygoda, Rośnie we mnie gniew czy Chylińska - Gorąca prośba, Zła zła zła.

W tych wyżej wymienionych piosenkach jest w szczególności ta poezja, o którą mi chodzi.

Jakiś zespół, album, tytuł piosenki?

Wszystko jedno, byleby było mocno wyraźne darcie się.

O, dziękuję za cokolwiek. ;]

[quote name=Jiddu tutaj --> http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=151730]Guano Apes.

Chodzi Ci tylko o żeński wokal?

Witam.

Poszukuje linku gdzie mógłbym posłuchać piosenki zespołu lawless (metalcore). Kiedyś miałem linka ale go zgubiłem. Jest to polski zespół :wink:

Witam :slight_smile: Poszukuje piosenki, którą śpiewa Shaggy. Ta piosenka ostatnio czesto leci na MTV oraz Viva. Jakby ktoś kojarzył to pisac :smiley:

Jak nazywa się piosenka, której refren brzmi “lililej”. Piosenka jest modna i jest też w jakiejś reklamie.