Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Wie ktoś jak się nazywa piosenka, która leci w reklamie Cherokee (to ta odzież z TESCO)?

Andy!

Peter, Bjorn & John - Young Folks

Kicior

Linkin Park :slight_smile: Chester ma zabójczy wokal (wrzask), zwłaszcza w jednym z najnowszych kawałków: Given Up. Premiera 14 maja…

PS. oczywiscie w innych utworach tez sie drze :slight_smile:

//edit

http://www.youtube.com/watch?v=lRz_nRecloM

a jest taka piosenka w reklamie ery gdy gościu trafił do kosza od ściany czy od czegoś już nie pamiętam i leciała coś takiego: …Funk so brother…

To już chyba było gdzieś wcześniej pisane w tym temacie. Poszukaj dobrze :slight_smile:

XCrisX piosenka, której szukasz to:

Fatboy Slim - The Rockafeller Skank

poszukuje tłumaczenia (lub tekstu) piosenki MIMS- This is why i’m hot!

szukałem w googlach ale nei znalazłem!! może źle szukałem??

Złączono Posta : 28.04.2007 (Sob) 20:37

szukam tektu lub tłumaczenia kwałku mims- this is why i’m hot

Poszukuję tytułu utworu, który co jakiś czas grany jest na Radiu ESKA Olsztyn (zapewne na innych też). Jest on na styl Pakito, więc można bardzo łatwo poznać. Na wokalu jest kobieta. Niestety nie wiem, co mogłaby ona śpiewać…

Z góry dzięki za odpowiedź. :slight_smile:

JA bym bardzo prosił o podanie tytułu piosenki od czasu do czasu w radiu leci : jo jo jo a la fiesta… cos takiego?? Zna może ktoś tytuł??

Heh… jak tak bardzo chcesz coś gdzie się drze to prosze tytuły:

Płyta metora:

From The inside

Don’t Stay

Hit The Floor

Faint

Lying From You

Płyta Reanimation:

Plc.4 Mie Haed - szczególnie końcówka

Płyta Hybrid Theory:

One Step Closer…

… i wiele innych…

P.S. - przesłuchaj jeszcze kawałka QWERTY :smiley:

Pozdro dla wszystkich fanów LP :smiley:

witam!

szukam tytułu piosenki z reklamy banku milenium, śpiewa w niej urszula ‘to jest moje niebo’ itd leci tez czesto w radiu.

Jaka urszula ??

Myślałem, że Anna Maria Jopek :stuck_out_tongue:

:oops: A ja ciągle myslalem ze to urszula #-o . Monczkin a znasz tytuł?

Piosenka z reklamy pepsi - zna ktoś?

Poszukuje jakiś ćwiczeń leksykalnych z języka polskiego do poszerzania słownictwa! :slight_smile: byłbym wdzieczny jakby któś mi mógł pomoć chcialbym żeby było w to formacie pdf, poprostu na komputer :slight_smile: Dziekuje z góry

The Cloud Room - Hey Now Now

Anna Maria Jopek - Niebo

Nie wiem czy ktoś prosił i czy są tu już takie reklamy ale ja poszukuję takich:

Mini delicje

ING Bank Śląski

nescafe gold

dzieki za pomoc!

Najbardziej mi chodzi i reklame DELICJI!

witam

wie ktoś może jaki tutuł ma piosenka z reklamy okocima? a reklame tą z krecikiem mi chodzi żeby niebyło niejasności.

pozdrawiam

vista.SOS.pl

Zdenek Blaha - Jede posta z Vidne

ReGGie

Może Loona - Bailando ? :wink:

Witam, nie pamietam juz czy pisalem tutaj takiego posta z zapytaniem o pewien film. Mianowicie jest to relacja reporterska z konca swiata. Leci ku nam wielki asteroid i dziennikarze pokazuja rozne sceny z roznych zakatkow swiata. Film dosc stary bo ogladalemg w 1994 roku w telewizji to chyba w Polsacie bylo. Wiecej szczegolow nie pamietam. Bede wdzeczny za wszelka pomoc.:slight_smile: