Witam serdecznie, potrzebuję samych sterowników do drukarki HP D5160, znajduję i cały czas tylko sterowniki z jakimiś programami do obróbki i innymi zbędnymi dla mnie ■■■■■ółkami od HP, podacie mi linka do samych sterowników, byłbym z góry zobowiązany. Żeby było łatwiej to posiadam system Windows 7 64 bitowy. Wiem, że coś takiego jest na windows xp bo na laptopie takie sterowniki do Windows xp home, znalazłem także analogicznie twierdze, że też są takie sterowniki do tego systemu. Pozdrawiam i życzę hucznego nowego roku, wszystkiego najlepszego po prostu!
dobra pobierałem to, no i sam sterownik waży aż 200mb? to już sterowniki do mojej nowej karty graficznej maja 170mb. to co tam jest, jak pobierałem do windowsa to było 2-5mb, a tutaj aż 200mb? coś jest nie tak, chce same sterowniki, żadnych programów do obróbki zdjęć!
Możesz odinstalować to co wyda Ci się zbyteczne
no ale ja wiem, że tylko sterownik jest mi potrzebny to po co mam pobierać 200mb i potem wszystko odinstalowywać? bez sensu, producent nie wypuścił samych sterowników do tego urządzenia?
Jeśli sterowniki są na stronie Producenta ,nie szukam innego “badziewia”.No cóż HP jest perfekcjonistą.
Widzisz,że to są stery do Win2000 i XP.
a na pewno nie działają?
– Dodane 30.12.2010 (Cz) 21:55 –
http://www.siliconguide.com/drivers/device/843/
te powinny napewno pasować
minimalista tj ja pobrałem w akcie rozpaczy i desperacji te sterowniki ważące 200mb, ale kolega user podał mi mniejsze 30mb niecałe i pobrałem zainstalowałem i działają, także polecam wszystkim minimalistą takim jak ja same sterowniki, dzięki za rozwiązanie mojego problemu, pozdrawiam! :? :lol:
za późno zainstalowałem sterowniki z tego pierwszego linku i działa, znaczy drukuje, mankament jest jeden bo drukuje, to co chce a potem stronę konfiguracyjną, ale wiem, że ta moja drukarka nie jest normalna i patrze na jej wybryki z przymrożeniem oka. ważne, że działa.