Poszukuję skryptu logowania

Poszukuję skryptu logowania bez rejestracji. Logowanie ma być dla 2 osób, maxymalnie dla 10. Chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył co, jak i gdzie. Skrypt powinien być w miarę bezpieczny. I napiszcie jak dodać użytkowników.

Szukałem w googlach ale tam nie moge znaleźć normalnego, prostego logowania.

Z góry dzięki. Liczę na szybką odpowiedź.

http://www.tworzenie-stron-www.com/kata … ccess-aut/

Czy tutaj jest skrypt logowania -.- tu jakiś dostęp do plików, ja chcę logowanie dzięki któremu zalogowany użytkownik będzie mógł korzystać z danej strony.

Mogę napisać Ci taki skrypt oczywiście nie za darmo.

To chyba najprostsza z możliwych form logowania.

A jak chcesz skryptowo, to użyj jeszcze raz googla - jest od groma tutoriali czy gotowych skryptów.

Jak nie potrafisz z tego skorzystać, to nie pozostaje nic innego jak zlecić komuś stworzenie mechanizmu jaki cię zadowoli albo wdrożenie jakiegoś istniejącego rozwiązania.

boleq jak bym chciał tak bardzo to bym kogoś innego poprosił i napisałby mi za DARMO -.- może 500zł za taki skrypt będziesz chciał??

No cóż… temat zamknąć.

Nie denerwuj się :))

?php

$users = array(

‘login’ = ‘hasło’,

);

if(isset($_SESSION[‘user’])) {

echo 'Zalogowany jako '.$_SESSION[‘user’];

echo ‘Panel admina.’;

}

elseif($_POST[‘user’] AND $_POST[‘pass’]) {

if(isset($users[$_POST[‘user’]]) $users[$_POST[‘user’]]==$_POST[‘pass’]) {

$_SESSION[‘user’] = $_POST[‘user’];

header(“Location: admins.php”);

}

else

{

echo ’

Zły login lub hasło!!

';

echo ’

Logowanie

Login:

Hasło:

© by ...

';

}

}

else

{

echo ’

Logowanie

Login:

Hasło:

';

}

?’

a do nastepnych pod stron dodaj na poczatku:

?php

session_start();

if(!isSet($_SESSION[‘user’])){

header(‘Location: index.php’);

exit();

}

?

Się wtrącę… Za wiedzę się płaci i czyjeś poświęcenie czasu wyłącznie dla Ciebie. Bardzo mnie wkurza takie podejście, że jak coś jest produktem niefizycznym, np. kod w PHPie czy innym języku, bo technologia jest darmowa, to i praca wykonana przez programistę też. No proszę Cię, ale takie podejście nie jest dobre jakie reprezentujesz. Chcesz coś za darmo, to poszukaj w google.pl na stronach, gdzie takie rzeczy są, a nie wypisujesz na forum, że “czegośtam” potrzebujesz.

Moim zdaniem takie forum ma pomagać w odszukaniu wskazówek lub rozwiązań konkretnych problemów a nie całych systemów lub modułów.