Poszukuję skryptu logowania bez rejestracji. Logowanie ma być dla 2 osób, maxymalnie dla 10. Chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył co, jak i gdzie. Skrypt powinien być w miarę bezpieczny. I napiszcie jak dodać użytkowników.
Szukałem w googlach ale tam nie moge znaleźć normalnego, prostego logowania.
Czy tutaj jest skrypt logowania -.- tu jakiś dostęp do plików, ja chcę logowanie dzięki któremu zalogowany użytkownik będzie mógł korzystać z danej strony.
A jak chcesz skryptowo, to użyj jeszcze raz googla - jest od groma tutoriali czy gotowych skryptów.
Jak nie potrafisz z tego skorzystać, to nie pozostaje nic innego jak zlecić komuś stworzenie mechanizmu jaki cię zadowoli albo wdrożenie jakiegoś istniejącego rozwiązania.
Się wtrącę… Za wiedzę się płaci i czyjeś poświęcenie czasu wyłącznie dla Ciebie. Bardzo mnie wkurza takie podejście, że jak coś jest produktem niefizycznym, np. kod w PHPie czy innym języku, bo technologia jest darmowa, to i praca wykonana przez programistę też. No proszę Cię, ale takie podejście nie jest dobre jakie reprezentujesz. Chcesz coś za darmo, to poszukaj w google.pl na stronach, gdzie takie rzeczy są, a nie wypisujesz na forum, że “czegośtam” potrzebujesz.
Moim zdaniem takie forum ma pomagać w odszukaniu wskazówek lub rozwiązań konkretnych problemów a nie całych systemów lub modułów.