Hej!
Podajcie mi jakieś nazwy serwerów z którymi warto się łączyć.Pozdrawiam.Dzięki z góry.
Hej!
Podajcie mi jakieś nazwy serwerów z którymi warto się łączyć.Pozdrawiam.Dzięki z góry.
Nie bardzo rozumiem. :?
Pytanie w jakim celu się chcesz z nimi łączyć ??
Myślałam ze ja tutaj jestem poczatkująca.Chodzi o serwer do którego można się podłączyć aby pobrać np.pliki audio
Ale chodzi o jakiś program P2P? A może o serwer, gdzie zamieszczane są pliki?
Właśnie o ten serwer mi chodzi na którym zmieszczane są pliki.Bo ja jak na razie nie mam dużego wyboru.
Może nie sprecyzowałem dokładnie pytania. Chodzi o serwery programów bezpośredniej wymiany plików? (P2P). Jeżeli tak, to spece od emule itp. się wypowiedzą.
Bo można jeszcze wyróżnić serwery darmowe, gdzie zamieszczone są różne pliki, ale wtedy musisz znać lokalizację danego pliku na danym serwerze.
Tak ,o to właśnie mi chodzi.Serwery programów bezpośredniej wymiany plików.A szczególnie o serwery Emule.Liczę na wszystkich fachowców.
ja tam polecam torrent. Emule to badziew - zwłaszcza jak czekasz na pobranie plików po kilka godzin. Nie mówie już o fake`ach - badziew 8)
Jednym z większych serverów na eMule jest Razorback2, ale nawet jak się połączysz z bylejakim to i tak ściągasz od wszystkich użytkowników ze wszystkich serverów. Servery służą tylko do wyszukiwania plików
Skorzystaj z edonkey, korzysta z tych serwerów co emule, ale nie trzeba zaznaczać w którym chcesz szukać, szuka danej informacji we wszystkich jednocześnie
Ale dużo dłużej to trwa
Co Ci dłużej trwa?? Pare sekund więcej Cię nie zbawi a masz o wiele więcej rzeczy znalezionych
Zmieniono tytuł na adekwatny do treści zapytania.
Razorback 2.0
DonkeyServer No1
Te dwa są najlepsze