Kupię stary zegar klapkowy z budzikiem i radiem. Coś w tym stylu:
Urządzenie musi być sprawne i w ładnym stanie wizualnym. Fajnie gdyby odbierało radio FM (UKF). W przypadku ładnego egzemplarza jestem gotów zapłacić dobrą cenę Może komuś zalega coś takiego w domu?
1 polubienie
Dołączam się do pytania i jestem gotów licytować Krogulca
Też bym coś takiego kupił A tak serio @Krogulec to ostatnio widziałem taki zegar wśród staroci w jednym sklepie z używanymi meblami. Mogę podskoczyć i zerknąć czy jeszcze leży.
Dzięki za linka, ale potrafię korzystać z Internetu Gdybym nie przeglądał (bez powodzenia) Allegro/OLX to nie wrzucałbym tego posta W Polsce na aukcjach i w ogłoszeniach takiego sprzętu jest mało i zwykle jest on uszkodzony. Przykład pierwszy z brzegu (tj. pierwszy link z Twojego posta):
Zegar ma uszkodzony rozruch.
Znacznie łatwiej jest za granicą - ale dochodzi droga wysyłka, stąd zapytuję czy może ktoś jednak nie posiada takiego cudaka gdzieś w domu
Tak myślałem, że widziałeś, ale wrzuciłem, może @anon741072 skorzysta Kiedyś takie “wynalazki” widziałem na pchlim targu w Lublinie, ale to było lata temu
Ja szukałem swego czasu z podobnym skutkiem, aż zapomniałem o sprawie
Ten koreaniec od @gowain’a całkiem ciekawy, bo przestrojenie na FM to nie powinien być problem. Szkoda tylko że nie mieszkam bliżej Wrocka żeby to oglądnąć.