Poszukuję sterowniki audio do płyty głównej ASRock K7VT4A Pro

Witam !

potrzebuję sterowników graficznych do karty Fast Ethernet zgodnej z VIA.

nazwa płyty głownej: ASRock K7VT4A Pro

mikroukład płyty głównej: VIA VT8377A Apollo KT400A

nie wiem czy o tą kwestię dokładnie chodzi, ale wczoraj wgrywałam od nowa windowsa XP bez sterowników i dziś

mam problem z odtwarzaniem filmów na komputerze. włączają się, ale ich tempo pozostawia wiele do życzenia.

z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc :slight_smile:

Nie ma czegoś takiego! Sterowniki graficzne są do karty graficznej a Fast Ethernet to jest “karta” sieciowa służąca do podłączania np. do internetu.

Podaj jaką masz kartę graficzną?

hm a jak napiszę , że nie mam karty graficznej :slight_smile: przeglądając Everesta nic takiego nie widzę.

Tak… i jeszcze napiszesz, że na tym komputerze bez karty graficznej napisałaś swoje posty? :wink:

Everest: Ekran - > Karta wideo

fenks :slight_smile: w srodowisku komputerowym nie czuję się zbyt dobrze :slight_smile: tak więc: ATI Radeon 9550 (RV 350)

Tak dla jasności to piszesz w złym temacie.

A sterowniki do karty zainstaluj stąd http://nvision.pl/Catalyst-611-WDM-CCC- … nload.html

musisz mi wybaczyć, ale po raz pierwszy z życiu korzystam z forum w przypadkach pomocy :slight_smile: stąd moja nieporadność wątkowa :slight_smile: dziękuje za pomoc :slight_smile:

Wydzielone z via-enhanced-audio-controller-sterowniki-t80357.html

Możesz także skorzystać z programu DriverMax, żeby zaktualizować sterowniki (lub DriverGenius).