Ściągałem juz z tej strony jest tam podana masa sterowników, po zainstalowaniu wszystkich nadal pojawiają się nie zainstalowane sterowniki do kilku tych które wymieniłem powyżej.
Mój brat ma podobny laptop z serii Aspire, a dokładnie to ma model Aspire V3-571, i ostatnio mi go przywiózł żeby wgrać mu system Windows 7, a sterowniki pobierałem z strony producenta, i wszystko zostało pomyślnie wgranie przez mnie, wiec nie wiem dlaczego u Ciebie one nie działają bo to jest trochę dziwne, ale Ty wszystkie te sterowniki pobrałeś i zainstalowałeś?
Chodzi właśnie o to że na stronie jest podanych kilka sterowników, a po zainstalowaniu jednego z nich nadal widnieje problem że nie zostały zainstalowane urządzenie tak więc instalowanie wszystkich jest bez sensu do tej samej karty. Pytanie które należy zainstalować sterowniki skoro na stronie jest ich podane kilka.
Dzięki wielkie za wskazówki postaram się zainstalować krok po kroku. Proszę również o wskazówki co należy zainstalować jako następne? najlepiej sterownik po sterowniku
No właśnie o to mi chodzi, który instalowałeś sterownik, tak jak napisał Dimatheus to musisz tak zrobić, brat tez właśnie ma na tym ACERze Broadcom, na tym laptopie mu instalowałem w takiej kolejności:
Dokładnie tak, jak pisze Daro:). Po instalacji sterowników do chipsetu, restart systemu. Później instalacja karty WiFi i kolejny restart. Po ponownym uruchomieniu zajrzyj do menadżera urządzeń i sprawdź, czy wszystkie urządzenia zostały zainstalowane. Jeśli nie, napisz które nie otrzymały poprawnego sterownika.