Tak jak w temacie Poszukuję sterowników dla modemu HUAWEI E160E dla systemu Windows 7 32Bit w modemie jest oprogramowanie dla Windows 2000,XP i Vista. Może ktoś ma ten sam modem i znalazł stery pod Seven?
Sterowniki z Visty powinny/będą działac na Win7. Zainstaluj je pierw.
Jeśli nie chciałoby działać to plik “setup.exe” (prawdopodobnie taki będzie w katalogu z softem/driverami) ustaw na zgodność z Vista SP2 i z uprawnieniami administratora.
Kichaa już próbowałem niestety nie działają
Nie powinieneś mieć żadnych problemów z zainstalowaniem modemu. Bez problemu ten modem zainstalował mi się na windows 7 64 bit. W razie problemów możesz pobrać aktualizacje ze strony operatora.
mymaney ten modem ma stery w sobie nie ma setup.exe wkładam modem do USB i za czyna się instalować.
– Dodane 14.06.2010 (Pn) 0:06 –
przemor25 mam w Orange Free ale tam nic nie znalazłem na stronie orange.pl
Jest jeszcze aktualizacja o nazwie win7 hotfix czy jakoś tak.
Jak dzwoniłem swego czasu do Ery to powiedzieli m że jak nie będzie działała aktualizacja sterowników do Visty i ten win7 hotfix to jedynym wyjściem jest kupno nowego modemu
Znalzałem takie tylko nie wiem czy będą działać
Te same już koledze podałem powyżej.
ACIK-Wroclaw Sorki nie zauważyłem linku UPS:)
Więc i pewnie one zadziałają i temacik rozwiązany =D>
Na naszej stronie ORANGE też są stery i oprogramowanie do tegoż modemiku.
Się nazywają ORANGE FREE 7-UP
wersja aplikacji Orange Free dla Klientów korzystających z systemu Windows 7, którzy mają lub zakupią modem wyprodukowany do końca 2009 r.
To już strona Ery dba o użytkowników i umieściła aktualizację sterowników do tego modemu:
Dziękuje wam Chłopaki za tak szybką pomoc jeszcze może ktoś jest bardzie obcykany w sterach to poszukuję sterownika dźwięku do Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface dla Windows 7.
Zainstaluj sobie PowerSuite. Sam ci znajdzie wszelkie stery i zainstaluje. Mam go na 7 i polecam.