Poszukuję sterowników do Toshiba Satellite M 105-S3021

Witam

Po zainstalowaniu systemu windows xp na moim laptopie nie potrafię się połączyć z internetem (modemorouterem który posiadam). Inny komputer w moim domu łączy się z modemorouterem bez problemu. Myślałem że po zainstalowaniu systemu przy próbie połączenia z internetem pojawi się napis że mam podać klucz sieciowy i tyle. Tak się jednak nie stało. Podejrzewam że jest to być może problem braku zainstalowanych sterowników a mianowicie w “menadżer urzadzeń” przy opcji inne urzadzenia mam znak zapytania (odnosi się to do kontrolera ethernet, magazynu masowego, magistrali zarządzania systemem, sieci,wideo, PCI Device). Po sprawdzeniu programem Everest dowiedziałem się że posiadam procesor Mobile Intel Pentium M 1666 MHz, rodzaj płyty głównej nieznany natomiast mikroukład płyty głównej to: Intel Calistoga i945 GM/PM. posiadam laptop Toshiba Satellite M 105-S3021. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu odpowiedniego sterownika lub sterowników gdyż to może rozwiąże mój problem z internetem. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam…

Sterowników najlepiej szukać u producenta laptopa czyli w twoim przypadku tu: http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais … 1073768663