W tym temacie możecie zadawać pytania o tapety i style, których poszukujecie. Doszły do mnie wieści, a i na forum ostatnio kilka takich tematów było, że poszukiwane są tapety (np. widniejące na screenach pulpitów). Aby wprowadzić porządek i stworzyć swoistą bazę - proszę w tym temacie pytać o tapety i style.
Tak też tak myślę bardzo dobry pomysł
Ja poproszę usera BXL o dwie tapety.
Tą:
oraz jeśli możesz tą:
O to sorki za pomyłkę poproszę user’a Bunio tą tapete
Nie wiem czy też tu można prosić o style ale poproszę
bobasek_89 mógłbym prosić o link do tego stylu
Wielkie dzięki.Wiesz co zauważyłem nawet jeśli wezmę jako: ‘Rozciągnięcie’, ‘Sąsiadująco’, ‘Do środka’ to za każdym razem tapeta pasuje, wygląda zupełnie jak inna tapeta za każdym razem.Niby ta sama tapeta a wygląda zupełnie ianczej :mrgreen: :o
Już można
Ja również poproszę, ale chiałbym jeszcze zobaczyć screena gdy jest otwarty Mój komputer ponieważ nie jestem pewien mego wyboru
Z góry thx
Ja u nikogo takich tapet nie widziałem, ale widziałem dwa plakaty i bardzo mi się one spodobały. Poejrzewam, że w postaci cyfrowej też istnieją
Pierwszy to: STAR WARS (Ciężarówka marki STAR uderza w wagon z napisem WARS)
Drugi to: Reklama Vodki, kobieta trzyma kieliszek w dłoni a pod spodem widnieje tekst " because I’m horny and you are ugly"
Będę wdzięczny za pomoc.
Wszystko jest możliwe. :lol:
Poprosze usera El Presidento o tą tapetkę
a jak ja dam, to sięnie obrazisz?
http://83.14.145.2/rafal/dobreprogramy/tapetson.jpg
usunąłem pasek i ikony ze screena
Dzięki.
Sam o tym nie pomyślałem.
Poproszę o styl dla systemu (.msstyles), który imituje najnowszą wersję Visty beta 2, głównie chodzi mi o to, aby górny pasek okna był przeźroczysty.
Z góry dziękuję
Tylko styl WB5 robi takie przezrozyste cos a’la areo …
Nie wiem, czy się przyda, ale może komuś się spodoba:
Niektóry są a’la Vista - te z trawą na przykład :).
ja o to samo prosze
Złączono Posta : 26.06.2006 (Pon) 0:08
i jeszcze jedna prosba chodzi o styl taki jak ma Bunio tylko zeby były aktywne przyciski wyłącz i wyloguj a nie tam na pasku Serach… chodzi o to:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? … 6b524f4d1b
zapewne jest to styl do WB5 ale moze byc
Trzeba zmodyfikować do tego plik explorer.exe , poza tym nie wszytskie style są na taką modyfikację przygotowane
.msstyles nigdy nie będziesz miał z przezroczystymi oknami, tylko windows blind 5 to potrafi