szukam tej tapetki
Poszukuje stylu do programu rainlendar,chodzi mi o taki styl który jest domyślnie instalowany, ale w języku polskim.
Prosze o pomoc, jest mi to bardzo potrzebne!
skąd pobrać i jak zainstalować style do alienGUIse theme ?? Chodzi mi raczej o style takie minimalistyczne bo te w programie są za masywne
Witam!
http://img511.imageshack.us/img511/8797/mediaplayerqd9.jpg
Mam prośbe. Miałem taka opcje jak na w/w rysunku z tym Windows Media Playerem tylko ze cos zrobilem i juz mi sie tak nie robi. Moja prosba polega na tym zeby ktos mi powiedzial jak mam to zrobic zeby miec cos takiego, nadal. Z góry thx
Prawoklik na pasek zadań > Paski narzędzi > Windows Media Player
Dzieki ziom, bo myslalem ze mnie juz nikt nie uratuje xP :* dzieki xP
Mogę prosić o jakiś fajny styl Bo ten Vistowy mi się znudził
TUTAJ masz multum styli (tylko zwracaj uwagę na opisy, bo niektóre style są wyłącznie pod Windows Vistę) do wyboru, do koloru. Gwarantuję Ci: że aby przejrzeć je wszystkie, to trzeba mieć kupę wolnego czasu, stalowe nerwy i tytanowe palce :).
Nie podaję żadnego konkretnego stylu, bo różne są gusta - więc to co mi się akurat podoba, nie musi podobać się Tobie :).
Witam. Zna ktoś adresy stron, gdzie znajdę skórki do KIS 6.0?
poszukuje stylu visty mmstyle, nie do wb5 tylko mmstyle. z całym kółeczkiem menu start wystawającym minimalnie ponad pasek tak jak jest to w viscie.
Dajcie linki do jakis tapet sportowych :-o
Poproszę o tę tapetę: