Poszukuję Telefonu Komórkowego :-D

Witam,

Jak w tytule poszukuję telefonu komórkowego dla siostry.

Telefon musi posiadać te funkcję:

Podstawowe : Dzwonienie i Wysyłanie sms-ów,

Aparat (Może być VGA)

Odtwarzacz mp3 i wejście na kartę pamięci

To wszystko nic więcej mieć nie musi.

Wie ktoś może o takim telefonie?? Jak tak to proszę o Firme i Model

:smiley:

Z Góry Dziękuję :smiley: :slight_smile:

Sony Ericsson D750 nawet może być…

Zły dział tak w ogóle.

a w jakich cenach?

już sprawdzam tego sonego

Zapomniałem bo mam internet wifi za darmo domu przydało by się jeszcze wifi

No nie wiem jakiś tańszy żeby miał te wymienione funkcje

Jak z wif-fi to tak:

SE XPERIA X1

SE Satio U1i

SE P1i

SE Aino

SE C905

SE W995

SE W715

Polecam w takim razie coś ze stajni HTC - Dream ( Era G1 ), Magic, Hero (Era G2) [Androidy] - HTC Diamond, HD … [Windows Mobile]

Praktycznie każdy model spełni twoje wymagania. Ja mam G1, a poprzednio miałem Diamonda i jestem z obydwu telefonów baaaardzo zadowolony. HTC nie potrafi robić złych telefonów - każdy jest idealny. :smiley:

Ok Dzięki

teraz masz nokie 9500 tanio na allegro :stuck_out_tongue: http://www.allegro.pl/item956415842_nok … ml#gallery

Dodane 13.03.2010 (So) 17:31

Lub samsung i600 :stuck_out_tongue: http://www.allegro.pl/item956646021_sam … ml#gallery

komunikatorów nie polecam, plastik gorszy niż z Nseries :stuck_out_tongue: mi popękał od kładzenia go na stół :stuck_out_tongue:

tanio z WiFi to masz SPV M3000 (HTC Wizard)

nie polecam, widać jakiś fanboy SE :stuck_out_tongue:

Ja nie polecam Nokii - badziewie jakich mało - samsungi to samo, co do sony - to akurat miałem pare sztuk i ładnie te telefony chodziły, nie mam zastrzeżeń. Ale jak chcesz coś konkratnego to tak jak pisałem HTC (najwyższa półka)

• Menu mi się spodobało

Nie no =D> - ja nie kupuje telefonu dla menu #-o - tylko dla systemu i wnętrzności

Jak uważasz podobnie jak ja to bierz HTC 8)

A jak podbają Ci się menu - bierz SE

• Super, tylko mnie to nie rajcuje ten cały hardware :expressionless: . Dla mnie ważne aby telefon był praktyczny i mi się podobał w obsłudze.

To może palmtop z GSM

Teraz prawie każdy ma wi-fi,gps,gsm,(edge,umts,…),wygląd to jaki sobie tylko zażyczysz,system to samo,aparat też większość palmtopów ma,mp3,video(jakie tylko chcesz formaty)(jakie tylko chcesz odtwarzacze)SMs,email,dzwonienie,Wyjście na karte pamięci SD(bez ograniczen pamięci),wyjście na karty CF (pamięci,i na dodatkowe peryferia)no i full innych żeczy

ja bym polecił tani a dobry telefon toshiba G500

Jak toshibe to zaczynaj od G900,- g500 mają awaryjne gniazdo USB. Chociaż w moim wylał się wyświetlacz od upadku a USB działa…:wink: