Mam problem ze znalezieniem sterowników do mojej kamerki. Za każdym razem wyskakuje mi ta ześwirowana strona producenta a tam nie ma tej kamerki co ją mam. ( a mam (VF0220) )
Ja mam kamerkę wbudowaną w Laptopa i też nic się nie dzieje, bo i co ma się dziać ?, dzieje się dopiero jak uruchomisz jakiś program, który obsługuje np. połączenia wideo.
Uruchom Skype i przejdź do Narzędzia -> Opcje -> Ustawienia video i sprawdzisz czy kamerka działa, będzie w okienku obraz, albo nie, jeżeli to drugie to wtedy masz powód do rozmyślań.
Sterownik pobierzesz tutaj, 15 sek. szukania w Google.
po otworzeniu tego linku otwiera się strona producenta na której ni ma sterownika do tej kamerki… albo ja go nie widzę może link daj bardziej jakiś żeby mi się odrazu to co trzeba zaczęło ściągać
po drugie:
na kamerce nie Sławica się lampka kiedyś pamiętam świeciła mi się pomarańczowa jak nie działa , a jak działa to zielona teraz nie ma nawet tego.
Wyobraź sobie że zajęło mi znalezienie sterownika trochę więcej niż minutę i mam go już na pulpicie, rozmiar to 2.4 MB, myślę że powinieneś wykazać trochę więcej własnej inwencji, a nie czekać na gotowe.