Witam potrzebuje spolszczenia do gry World of Warcraft.
Grę dostałem od kumpla z UK a z angielskim u mnie średnio i nie mogę się połapać w niektórych qestach.
Witam potrzebuje spolszczenia do gry World of Warcraft.
Grę dostałem od kumpla z UK a z angielskim u mnie średnio i nie mogę się połapać w niektórych qestach.
Nie ma spolszczenia
no to nie za fajnie
Jeszcze chyba nie ma takiego hardkorowca, co by mu się chciało spolszczyć tą “trochę” rozbudowaną grę.
Pierwsze spolszcone questy są już na serverach prywatnych ale skoro grasz na orginalnym(co gorąco polecam) to musisz sobie radzić z angielską wersją gry. Pozdrawiam
Spolszczono Silkroad’a więc i WoW’a spolszczą
Moim zdaniem nie ma sensu spolszczać teraz WoWa dopiero po premierze Lich King czy jakoś tak
Spolszczenie do Wowa ma być podobno dopiero w 2009 roku.Trochę będzie trzeba poczekać, ale w końcu będzie się opłacało.
:
Będzie za******ie
Ale po co spolszczać WoW’a? Do pomocy masz PEŁNO stron, portali internetowych. Ściągnij sobie koordynaty, i patrz jak robić questy na www.thottbot.com (patrz a komentarzach na coordy i idź za nimi). A najlepiej poszukaj polskiej gildii. Zawsze znajdzie się ktoś pomocny i uczynny to wprowadzi Cię w Świat Warcrafta. Pozdrawiam
Dodam od siebie że jest masa Usprawnień które zwą się ADDONAMI ściągnij sobie np QUEST HELPER i bedziesz miał wszystko na tacy wystarczy jak spojrzysz na mapę
ja bym nie chciał mieć WoW’a po Polsku, chyba by to zepsuło klimat gry
Zgadzam się z poprzednikiem wow ma niespotykany klimat w ogóle wg mnie lepsze są gry bez spolszczeń dla większości gier spolszczenia psują klimat zwłaszcza niektórzy jak tłumaczą f**k you jako wynoś się :lol:
A po co spolszczenie do gry, w której i tak wszyscy mówią po angielsku? Zresztą w ten sposób przynajmniej się języka nauczysz…