Witam. Pilna sprawa. Potrzebuje pilnie sterowników do płyty glównej Fujitsu Siemens D2811-A1 oraz chipsetu Intela Q43. Głównie chodzi mi o to, aby w drugim komputerze mozna bylo sie łaczyc z internetem… Prosze o pomoc, Pozdrawiam.
Djinsert , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku
Poza tym, na forum używamy polskich znaków (ż, ł, ć, ś, ą itp.). Proszę wyedytować swojego posta i poprawić co trzeba.
W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika.
No i czegoś nie rozumiem - skoro tak pilnie ich potrzebujesz, to dlaczego zamiast poszukać ich przy użyciu Google’a (mi zajęło to ok. 10 s.) czekasz aż ktoś inny zrobi to za Ciebie?
Areh, dziękuję za pomoc. Wierz mi, gdybym nie miał z tym problemu, to bym nie prosił o pomoc na forum. I dziękuję za Twój piekny, link, ale byłem pod nim już z 5 razy. Nie wiem które mam ściagnąć sterowniki, gdyż większość z tych strom to fejk’i. Dla tego prosze o pomoc. pozdrawiam.
Ojej. Tak trudno znaleźć na oficjalnej stronie FS?
Nie podałeś systemu operacyjnego! Na stronie firmowej są jednak tylko sterowniki do XP-ka i Visty: http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp?LNG=COM&LNID=&intlevel2=&intFehlercode=0&NavIDs=