Witam poszukuje dobrych sterowników do kart graficznej ATI Radeon 9550 /X1050 Series. Na stronie producenta jest dosłownie nic, po zainstalowaniu jeszcze bardziej klatkuje. Podstawowe sterowniki po formacie kompa zainstalowałem ale np: gry sieciowe to porażka.
Liczę na pomoc choć wiem ze ta karta to już zabytek
A Chipset skad zainstalowac? i jaki? Skad moge wziasc dane o nazwie mojej plyty glownej bo w menedżeze tego nie ma . Jedynie procesor to AMd Sempron Processor 2800+
Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.
Prosze o inne stery te od omegi to porazka, odinstalowalem, okazalo sie ze wgl nie ma sterow, zaistalowalem z plyty, teraz znowu klatkuje. mam zainstalowane sterowniki ATI Catalyst Control Center. Porosze o pomoc bo z tymi sterami to nawet google nie wyrabiaja dobrze… ;/
No tak, ponawiam post. Wszystko jest ok po zainstalowaniu directX ale coś jeszcze szwankuje przy sterownikach karty graficznej, chcialem wgrac nowszego caltalista i karta nie odczytuje, wiec mam tylko tego najstarszego z płyty. Te z płyty to jakies podstawowe sterowniki, ale jak by je “podkrecic” bo jest taki problem ze nawet grafika google laduje sie z 10-15 sec. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam