Vanshei nie porównuj polityków bo wyjdzie że pół ludzi z forum na rząd lepiej by się nadawała xD
U nas na rząd wystarczy popatrzeć , np. Andrzej Lepper , wysypał zboże na tory , ale zagraniczne , gdy mamy pod dostatkiem i my eksportujemy i importujemy, a wszyscy się z jego śmieją .
Nie żebym popierał całokształt , ale ta 1 decyzja była słuszna
Zgadzam się w z użytkownikiem “janobiektywny”. Czytając niekŧóre posty nieraz tracę orientację, czy wyraz jest napisany poprawnie czy nie i czy przy tej okazji, a także w przyszłości nie powielę danego błędu.
Sorry ale do polskiej szkoły już dawno nie chodziłem, a po 2 pisze tak jak mi Firefox pokazuje, jak nic nie wykrywa to skąd mam wiedzieć czy dobrze czy źle. Jak coś mam podkreślone na czerwono to od razu poprawiam
No chyba że coś trzeba zrobić by słownik chodził poprawnie
Chciałem skomentować ten fragment, ale prawdę powiedziawszy od 10 minut nie mogę znaleźć odpowiednich słów… Strach pomyśleć jak funkcjonowało społeczeństwo gdy Fx nie miał zaimplementowanego modułu sprawdzania pisowni…
Ja do polskiej szkoły chodzę, ale z marnym skutkiem (mam 2). Oczywiście staram się pisać w miarę po polsku, ale czasami się nie da (może te dwa mam z powodu mojej wychowawczyni tej co polskiego uczy). W każdy razie z polskiego nigdy nie byłem dobry, ale moje wypowiedzi wyglądają na 90% zgodne z zasadami polskiej pisowni.