Słyszałem, że grupa produktów Hi Power Audio, to dziś idealne połączenie sprzętu do posłuchania muzyki, wypadu na działeczkę czy zorganizowanie grilla wraz z sąsiadem. Zależy mi na czymś poręcznym, co naprawdę dobrze gra pod kątem jakości - stąd moje myśli poszły w kierunku marki SONY - firma z doświadczeniem na rynku muzycznym.
Nawet słyszałem jak to gra czysty sopran i mocny bass . Sony też w tych swoich zestawach power audi ma dużo możliwości np karaoke . Niezła zabawę można zrobić przy tym sprzęcie
Generalnie ten model ma robić hałas i tyle. Jeżeli słuchasz bum-bum-bum-umpa-umpa to się sprawdzi. Sprzęt nadaje się na imprezy, aby głośno muzykę słychać i do tego pewnie został zaprojektowany.
Jak chcesz posłuchać coś bardziej wysublimowanego to nie licz na dużo w kwestii jakości.
Trochę źle, że Sony nie zdecydowało się zastosować w nim akumulatora, przez co w kwestii uniwersalności sprzęt mocno traci. Taka Manta i potrafiła zrobić sprzęt z akumulatorem, a Sony w tym aspekcie zaoszczędził trochę dolarów.