Witam, fajnie że od pewnego czasu jest opcja ukrywania komentarzy użytkowników, których niekoniecznie lubimy, ale wg. mnie brakuje jeszcze 2 rzeczy:
Wyłączenie powiadomień o komentarzach, w których zostaliśmy wspomnieni. Po to daję jakiegoś użytkownika na “czarną listę”, ponieważ nie chcę mieć z nim już do czynienia i nie interesuje mnie, co tam sobie pisze i co mi odpowiada.
Mniej ważna sprawa, ale też przydatna - lista zablokowanych użytkowników, dzięki której moglibyśmy zarządzać zablokowanymi osobami i w razie czego je usuwać.
Ad 2. Więcej jest przypadkowych kliknięć w opcję ukrywania komentarzy. Mnie się zdarzyło. Potem newsy przewijałem, szukałem wyszarzonego komentarza. Pisałem nawet do moda.
Lista zablokowanych użytkowników - do edycji - przydałaby się.
+1 Raz dałem do ignorowanych Scorpions.B. Przydało by się okienko z potwierdzeniem, że chcemy ignorować kogoś, bo w mobilnej wersji bardzo łatwo kogoś przypadkiem zablokować.
Jak, w ogóle, usuwa się użytkownika z listy ignorowanych? Przez przypadek kliknąłem przy jednym użytkowniku opcję ignorowania jego komentarzy, i nie wiem, jak to teraz odczynić.