Witam, ostatnimi czasy internet jakoś wolno mi chodzi i nie wiem jaka może być tego przyczyna. Mój provider mówi, że to muszę mieć coś ze sprzętem.
Oto log hj
Witam, ostatnimi czasy internet jakoś wolno mi chodzi i nie wiem jaka może być tego przyczyna. Mój provider mówi, że to muszę mieć coś ze sprzętem.
Oto log hj
Podal logi OTL, gdyz HJ podaje zbyt maloinformacji
provider zawsze będzie ci mówić że to wina twojego sprzętu. Możesz pobrać jakąś dystrybucje linuxa zainstalować na małej partycji i popróbować czy ci przyspieszy jeżeli nie to niech ci serwisant przyjeżdża i sprawdzi co nie tak. Ja raz tak miałem że mi wmawiali że to przez sprzęt miałem tylko jakieś pól mega a tu się okazało że mi nie udostępniali tego całego 1 mega, miałem tak przez prawie pół roku.
mateuszowy ,
Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę zapoznać się w pierwszej kolejności z regulaminem forum, a następnie z tym tematem. Po zapoznaniu się proszę poprawić tytuł tematu, używając przycisku