Powolny komp, zapchane łącze


(Blokers77) #1

Witam,

Mój problem polega na tym,że od pewnego czasu (jakieś 2-3 dni) komp jest niemiłosiernie powolny, łącze mam zapchane i zwracam się tutaj o pomoc ponieważ liczę na to,że mi pomożecie :slight_smile:

Zaczęło się od tego,że antyvirus wykrył u mnie zainfekowany plik: Isass.exe, nie mam pojęcia skąd to się wzięło raczej nie mam problemów z trojanami etc. Często skanuje kompa i staram się nie chodzić po zbędnych stronkach.

Daję loga z HJT -> http://wklejto.pl/9713


(huber2t) #2

Log ok

Podaj log z Combofix


(Kambor4) #3

>>Hijack>>scan(Do a system scan only)>>zaznacz>> Fix checked

Daj log z -----> ComboFix (niżej na stronie linku).

=========================

K.


(Blokers77) #4

LInk z ComboFix (zrobiony przed postem djarta) -> http://wklejto.pl/9715


(huber2t) #5

Log wyglada na czysty

usuń ręcznie folder C: \Qoobox , usuń instalkę Combofix z dysku.

Przeczyść komputer Ccleanerem

Wykonaj optymalizację autostartu

Wyłącz i włącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach. Instrukcja

Przeskanuj obszar mojego komputera http://www.kaspersky.pl/virusscanner.html (uruchom przez IE) Daj raport z niego na forum

lub

Dr.WEB CureIt!


(Blokers77) #6

Tak więc daję raport z Kasperskiego...

http://wklejto.pl/9780


(huber2t) #7

Przeskanuj obszar całego komputera i daj raport na forum

:slight_smile:


(Blokers77) #8

OKi raport ze skanowania całego kompa

http://wklejto.pl/9796


(huber2t) #9

czysto

:slight_smile:


(Blokers77) #10

W takim razie nie mam pojęcia :confused:

Może coś z systemem się posypało... w każdym razie dzięki za pomoc :spoko: