Niby wszystko zostało usunięte ale po jakimś czasie znowu się pojawiają, znowu je Malwarebytes Anti-Malware wykrywa, kasuje i tak w kółko.
Na chwilę obecną ich nie ma i jak na złość nie chcą się teraz pojawić gdy chcę przeskanować komputer programem OTL i HiJackThis więc nie wiem czy ma sens dawanie teraz logów.
I tak przy okazji zobaczcie czy nie ma tam w tych logach czegoś co by mogło powodować wolniejszą pracę komputera lub wolniejsze działanie internetu.
Aha i zapomniałem wspomnieć że ten co siedział w folderze Windows został dzisiaj wykryty przez HiJackThis, zaznaczyłem go i dałem fix, nie wiem czy dobrze zrobiłem ale wolę o tym napisać żeby wszystko było jasne
Ok, zaraz się za to wezmę. Ja wiem gdzie na niego trafiłem Nie wiem czy mogę adres strony podać ale chciałem na niej filmik zobaczyć i pisało że muszę pobrać nową wersję Adobe Flash Player no i kliknąłem na link i się ściągnęło i odpaliłem ale zaraz się zorientowałem że coś jest nie tak bo nie wyskoczyła żadna tabelka z postępem instalacji ani nic tylko było słychać że dysk głośniej pracuje więc coś się instalowało. Nie czekałem długo zaraz zacząłem skanować Malwarebytes Anti-Malware i bach 12 różnych wirusów
A tak to te logi są czyste? Nie powoduję wolniejszej pracy komputera czy internetu?
I jeszcze mam jedno pytanko bo nie będę tematu zakładać z powodu takiego małego problemu Otóż co jakiś czas w folderach umieszczonych na pulpicie zmienia mi się widok na miniaturki, kafelki, różnie. Np. w tym folderze chce mieć tak: