ET
Drugi rok ciągne tą gre dzień w dzień
ET
Drugi rok ciągne tą gre dzień w dzień
Oczywiście ET Super gierka a na dodatek darmowka.
Ja jestem początkujący dopiero 2 miesiąc w to ale dosyć dobrze idzie nabieram skilla :mrgreen:
Zdecydowanie Football Manager, troche mniej The Settlers 3.
Gothici,Red Alert
Far Cry?
-Jak dla mnie, to największe rozaczarowanie…
Taki przechwalany FC, a tu grafika taka 7+/10
Ale to tylko moje opinia.
Ja chyba najdłużej grałem w moje pierwsze gry… Jeszcze wtedy taki tytuł jak MOHAA to było cudo…
Najdłużej grałem w to:
-Test Drive 6
-Colin McRae Rally 2
-Grand Theft Auto 2, później VC, nigdy nie grałem w 3.
Nie to żebym był wielkim fanem starszych gier, ale poprostu teraz się już za dużo widziało… np. Crysis
A ja się zagrywam PESem 6 ^^
9Dragons fajny MMORPG…
Całkiem inny niż każdy…
POLECAM!
Najlepszy do zabicia jest:
Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 6
Oblivion
Call Of Duty 2 (multiplayer)
Załamię was, ale chyba najdłużej grałam w Civilization na Amidze 1200 :shock: jakieś 10lecie temu…
A tak serio, to ten nawyk do Civilization pozostał mi do dziś -> Civilization IV… :oops:
Wszystkie gry wciągają, ale żebym niebył gorszy to coś napisze:
Half-Life 2
CS 1.5
Fifa 2002
PES 5,6
GTA SA
Najdłuzej spędzałem czasu przy serii GTA, a teraz najwięcej czasu przy Age of Empires III i Fifie 07.
Taki jeszcze pożeracz czasu to Diablo II
ale na filmiku widziałeś prawda bo Premiera zapowiedziana jest na Wrzesień 2007 :mrgreen: :mrgreen:
Diablo II, Heroesy wszystkie
Call of Duty 1
Age of Empires to jest cudna gra
Heroes3, CoD2, CS!
Mnie najdłużej wciągają strategie: AGE 3,AGE3 i AGE3…jeszcze kiedyś grałem w…AGE2
A tak to jeszcze jakieś multiplayer np. COD2 czy Battlefield 2142
Demise - może ktoś o niej słyszał jeszcze? Była dodana do jakiegoś czasopisma komputerowego parę lat temu. Ma grafikę na słabym poziomie, ale to jedna z lepszych gier jakie w życiu widziałem.
MU <- darmowa online - coś jednak ciągnie do niej i to chyba ten niepowtarzalny klimat (znajomi, rozmowy w karczmie z przyjaciółmi, handel, wrogowie, waśnie między członami gildii, złodzieje i wiele, wiele więcej).
Ogame - straszny pożeracz wolnego (i nie tylko) czasu :x
Zgadzam się, chociaż znajomy zachwycał się tą grą niesamowicie…