Pożeracz czasu

ET

Drugi rok ciągne tą gre dzień w dzień :wink:

Oczywiście ET Super gierka a na dodatek darmowka.

Ja jestem początkujący dopiero 2 miesiąc w to ale dosyć dobrze idzie nabieram skilla :mrgreen:

Zdecydowanie Football Manager, troche mniej The Settlers 3.

Gothici,Red Alert

Far Cry?

-Jak dla mnie, to największe rozaczarowanie…

Taki przechwalany FC, a tu grafika taka 7+/10

Ale to tylko moje opinia.

Ja chyba najdłużej grałem w moje pierwsze gry… Jeszcze wtedy taki tytuł jak MOHAA to było cudo…

Najdłużej grałem w to:

-Test Drive 6

-Colin McRae Rally 2

-Grand Theft Auto 2, później VC, nigdy nie grałem w 3.

Nie to żebym był wielkim fanem starszych gier, ale poprostu teraz się już za dużo widziało… np. Crysis

A ja się zagrywam PESem 6 ^^

9Dragons fajny MMORPG…

Całkiem inny niż każdy…

POLECAM!

Najlepszy do zabicia jest:

Football Manager 2007

Pro Evolution Soccer 6

Oblivion

Call Of Duty 2 (multiplayer)

Załamię was, ale chyba najdłużej grałam w Civilization na Amidze 1200 :shock: jakieś 10lecie temu…

A tak serio, to ten nawyk do Civilization pozostał mi do dziś -> Civilization IV… :oops:

Wszystkie gry wciągają, ale żebym niebył gorszy to coś napisze:

Half-Life 2

CS 1.5

Fifa 2002

PES 5,6

GTA SA

Najdłuzej spędzałem czasu przy serii GTA, a teraz najwięcej czasu przy Age of Empires III i Fifie 07.

Taki jeszcze pożeracz czasu to Diablo II

ale na filmiku widziałeś prawda bo Premiera zapowiedziana jest na Wrzesień 2007 :mrgreen: :mrgreen:

Diablo II, Heroesy wszystkie

Call of Duty 1 :slight_smile:

Age of Empires to jest cudna gra

Heroes3, CoD2, CS!

Mnie najdłużej wciągają strategie: AGE 3,AGE3 i AGE3…jeszcze kiedyś grałem w…AGE2 :stuck_out_tongue:

A tak to jeszcze jakieś multiplayer np. COD2 czy Battlefield 2142

Demise - może ktoś o niej słyszał jeszcze? Była dodana do jakiegoś czasopisma komputerowego parę lat temu. Ma grafikę na słabym poziomie, ale to jedna z lepszych gier jakie w życiu widziałem.

MU <- darmowa online - coś jednak ciągnie do niej i to chyba ten niepowtarzalny klimat (znajomi, rozmowy w karczmie z przyjaciółmi, handel, wrogowie, waśnie między członami gildii, złodzieje i wiele, wiele więcej).

Ogame - straszny pożeracz wolnego (i nie tylko) czasu :x

Zgadzam się, chociaż znajomy zachwycał się tą grą niesamowicie…