_GameR
(=GameR=)
9 Czerwiec 2009 13:18
Witam,
widziałem wiele razy pracę “przy komputerze” np. sprzedaż tonerów i tuszy w “saloniku” w hipermarkecie i inne. Z chęcią bym tak popracował jednak nie wiem jak nazwać taką pracę z czego wynika nie wiem jak szukać w internecie . We Wrocławiu. Wie ktoś mo.że jak się taki “zawód” nazywa?
Dzięki za info
PaPuX
(PaPuX)
9 Czerwiec 2009 13:24
Każdy by chciał robić i się nie narobić.
Praca NIE fizyczna jest ciężka do zdobycia.
Prędzej znajdziesz robotę przy kopaniu rowów.
_GameR
(=GameR=)
9 Czerwiec 2009 13:28
ale wiesz jak widzę że tak pracują jakieś dzieci 17-18 lat to moze akurat
rlk120
(Rlk120)
9 Czerwiec 2009 14:45
Ja też chętnie dowiedziałbym się jaka to praca może być przy komputerze dla osób niepełnoletnich
Nook
(Skr3czu)
9 Czerwiec 2009 14:48
Witam,
Gdy ja byłem młodszy i chciałem sobie troszkę kasy zarobić, to grałem w gry typu metin2, tibia i tak dalej…
Można na tym troszkę zarobić
Pozdrawiam.
_GameR
(=GameR=)
10 Czerwiec 2009 08:06
Nook:
Witam, Gdy ja byłem młodszy i chciałem sobie troszkę kasy zarobić, to grałem w gry typu metin2, tibia i tak dalej… Można na tym troszkę zarobić Pozdrawiam.
Ale nie jestem “młodszy” skąd w ogóle ten pomysł z tibią :o . Mam 20 lat i szukam pracy dla uczących się przy kompie
system
(system)
11 Czerwiec 2009 10:29
On miał na myśl to, że robisz do jakiegoś dużego lvl - np 100 - i sprzedajesz na dużą kase. Moi koledzy dorobili się na tym PS2. xD
Ale trduno taką pracę znaleźć, można sprobować się do jakiegoś portalu doczepić i im pomagać czy coś, ale się na tym nie znam… ;]