liczy się wygoda użytkowania co by dzwonił, można było z niego dzwonić wysyłać i odbierać symysy wiadomo bajery mogą być ale są zbędne dziękuję.
najwygodniejszy do 250zł to tylko 6630…
chyba że E50, jeśli lubisz jak telefon jest starannie wykonany…
chyba używany lub egzemplarz wystawowy/reklamacyjny który wygląda jakby wypadł z tir’a
Sam mam 6630 i zero problemów. Bardzo wytrzymały telefon, funkcjonalny, łatwy w obsłudze. <- jak to każda nokia
Jeżeli chcesz kupić dobry telefon to kup nokię. SE to chiński szajs. Koledze rozleciała się obudowa jak sms’a pisał (tel nowy 2 miesiące go miał)
ale chodziło mi o to że obudowa pasuje, nie skrzypi i nie jest wykonana z taniego plastiku z recyklingu
Tak jak wyżej… Nokia 6630. Bardzo fajny telefonik, dużo funkcji, system itp. Może ma trochę dziwny wygląd, ale nawet fajny.
6630 ma dziwny kształt ale ona nie wypada z ręki… nie to co inne fony… a z resztą nawet jak upadnie to nic się nie stanie
Trochę ta 6630 dziwnie wygląda możecie coś jeszcze zarzucić proszę i dziekuję. A może warto zwiększyc budżet może do tych 350zł co myślicie ? Opłaca się ?
ehhh…
no i co z tego że dziwnie wygląda?
kup normaly fon, a potem będziesz narzekał jaki on niewygodny i często wypada z rąk :roll:
ja miałem 3650 i teraz mam N-Gage… to dopiero dziwne fony… ale ja nie patrzę na wygląd tylko na wygodę i funkcję a N-Gage CLS jest najwygodniejszym telefonem w historii klawiaturka ma duże klawisze ale wada jest taka że trzeba trzymać fona obiema rękoma
Moja przeżyła kilkadziesiąt dość mocnych upadków i jakoś żyje jak jeździłem motorem w lesie to mi wypadła, leżała w piachu, znalazłem ją, wytrzepałem i działała dalej
chcesz to se kup SE i rozwal obudowę pisząc Sms’a tak jak mój kumpel
Jednak Nokia to bardzo wytrzymałe telefony… Już nie będę opowiadał swoich przeżyć… Do 350zł Nokia 6120c używana, E65 (ciężko znaleźć używaną) lub nowy K550i (niewygodna klawiatura więc może K530i).
miało być 250zł :roll:
Chyba zdecyduję się na 6630 dzięki muszę jeszcze popatrzeć…pzdr