Prawdopodobna infekcja (daję logi OTL)

Witam!

Kilka dni temu kopiowałem dane z PC na którym było pełno wirusów na mojego pendrive. Później podłączyłem tego pendrive do mojego laptopa i część tego syfu przeszła na laptopa. Z pendrive już wszystko usunąłem (podłączyłem go do komputera z Linuxem i skasowałem wszystkie pliki, również te ukryte). Laptopa przeskanowałem programami AdwCleaner oraz Malwarebytes Anti-Malware, ale wciąż nie mam pewności czy wszystkie zagrożenia zostały usunięte, dlatego proszę Was o sprawdzenie logów OTL. Laptopa używam do zakupów online, zarządzanie kontem bankowym itp. i chciałbym się upewnić czy nie ma na nim złośliwego oprogramowania.

Logi wykonałem zgodnie z instrukcją umieszczoną na forum. Laptop pracuje pod kontrolą Windows 8.1 (zainstalowane wszystkie poprawki z Windows Update).

OTL.TxtExtras.Txt

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam

poiuyt6

Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

:OTL
O3 - HKU\S-1-5-21-2375027264-2245752956-967099216-1001\..\Toolbar\WebBrowser: (no name) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - No CLSID value found.
O4 - HKLM..\Run: [SDTray] C:\Program Files (x86)\Spybot - Search Destroy 2\SDTray.exe (Safer-Networking Ltd.)
[2014-02-16 11:27:05 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\AdwCleaner

:Commands
[emptytemp]

Kliknij Wykonaj skrypt.

poiuyt6

Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.