hej, nie potrafię sobie z tym poradzić… jeśli to w ogóle jest wirus a nie moje przewrażliwienie hehe, po pierwsze to robiłem już chyba z 10 formatów bo co chwile kompa mi muli… i pełne dyski praktycznie się robią… mam Kasperskiego pure 2, a gdy skanuję to w zakładce zdarzenie wyświetla mi się tylko “OK” ? nie wiem czy tak ma ten antywirus czy nie … ale tam gdzie pisze "pełne skanowanie: zakończono itp to przy zdarzeniach mam 145626 a obiektów 145538? wiec chyba coś jest nie tak;p.
Próbowałem wcześniej używać CCleanera też nic nie pomagał, prosiłbym o szybką pomoc!! Mój problem polega na tym, iż najprawdopodobniej odrazu po podłączeniu do internetu sciagaja mi się zdjęcia filmiki krótkie, w zaporze kasperskiego same zmieniaja sie kontrole aplikacji.
Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł na konkretny, mówiący o problemie, w poście dokładnie opisać problem. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.
Internet zaczął mi baaaaaaaaaardzo baaaaaardzo mulić, a gdy go “resetnę” hihi fn + f12 wifi to przez chwile śmiga tak jak ma śmigać, nie mam zielonego pojęcia co jest grane, dodaję logi z drugiego komputera który też ma jakieś problemy, prosiłbym o pomoc naprawdę jestem bezradny…