Witam , jak w temacie zauważyłem dziwna aktywność na koncie tzn. w zakladce logowanie i bezpie… zobaczylem ze na moje konto logowal sie telefon którego
w zyciu nie mialem.Troche spanikowalem pozmienialem haslo , pomocniczy e mail, wlaczylem dwustopniowa weryfikacje, lecz nadal widze ze na to konta
loguje sie jakis inny telefon . Sam nie wiem jak to naprawic ???
Google - Moje Konto - Logowanie i bezpieczeństwo - Aktywność urządzeń i powiadomienia - Przejrzyj urządzenia. Zaznaczasz interesujące i dajesz USUŃ dostęp do konta. Wsio.
Chcialbym wspomniec tylko ze jest napisane to utrzadzenie zostalo zarejestrowane 31 lipca 2016(ten nieznany telefon) a niedawno robilem wipa.
Co do menedzera owszem widze to urzadzenie na liscie ale moge jedynie ustalic model urzadzenia , ostatnie logowanie i miejsce , nie mam usun dostep do konta
a tak wyglada to na screenach
oczywiscie moje to J 3 a tego Note 2 nie kojarze i nie ma opcji usun
Jak zmieniłeś hasło i włączyłeś dwuetapową weryfikację, to będzie ok. Gdy przyjdzie Ci E-mail z potwierdzeniem logowania, którego nioe wykonywałeś, to po prostu zignoruj je, a wiadomość usuń. Ewentualnie możesz zgłosić sprawę do Google’a.