Preolad


(Rico25) #1

Witam!!

Robie strone w czystym html i mam pytanie czy moge taki duzy obrazek wsadzic na preolad ?? a jak moge to jak ?


(Fingerboarding) #2

Chyba "preload". Fajnie jakbyś wyjaśnił to dokładniej. Chodzi Ci o preload we Flashu ? Intro do strony ? :idea:


(Rico25) #3

we flashu raczej nie bo chce robic w czystym html poprostu chce zeby na poczatku mojej strony wyswietlil sie ten obrazek a poetm strona


(sdar) #4

snav , Na forum obowiązuje używanie polskiej pisowni (włączając w to

znaki typu ą, ś, ć, ł, ó itd). Zastosuj się proszę do tej zasady i

popraw błędy. W przeciwnym wypadku temat może zostać usunięty.


(Marek Ciarkowski) #5

kolego czemu się uparłeś z tym "czystym html" właśnie trafiłeś w miejsce gdzie możliwości tego języka się kończą :slight_smile:

poszukaj coś na temat body onLoad