To jeden z moich materiałów nt. RMF Classic. Takie materiały są niedozwolone?? Takie pokazywanie to coś złego na YT?
Myślałem, że udostępnienie swojego dzieła na pewnej grupie technologicznej, to nic takiego, a tu masz. Dostałem taki komentarz:
Generalnie nie przypominam sobie takiej prośby, a nikt z moderatorów również nic o tym nie wspominał. Regulamin to regulamin. Ta grupa dotyczy materiałów i treści tworzonych przez Blackwhite.
Proponowałbym również powrót do wcześniejszej reklamy jaką tutaj dodałeś, gdyż jest to plagiat. To, że stworzyłeś jakiś film wręcz mówiąc momentami to samo co jest w bazowym tekście świadczy tylko na Twoją niekorzyść i podanie w opisie linku do artykułu (swoją drogą błędnego) nic tutaj nie zmienia. Już kilka takich osób było w polskiej topce, którzy 1:1 kopiowali artykuły pisane na yt…
No ok, może tylko materiały od Blacka, więc ten post wywalony - już go nie ma, ale plagiat??
Już robilem inne materiały tego. typu: appka mobilna Eski, Eski Rock, etc. Miałem w planach jeszcze stronę RMF Maxxx (appka zrobiona), MeloRadio i Super Nova.
Jak dla mnie ten cytowanych tekst nie podpada pod hejt.
By ocenić plagiat pewnie trzeba obejrzeć wideo.
Można by założyć, że pisane wideo na YT zostało pomylone z takim co czyta Iwona; raczej tylko WP, Onet i Interia oszczędzają i montują materiały wideo jak slajdy z PowerPointa.
OK, ale już o radiach nie zrobię filmików, bo powywalałem aplikacje. Po temacie. Te SuperNova i MeloRadio tylko wywaliłem.
[EDIT]
Sorki, pomyliłem się… Zostawiłem sobie MeloRadio i SuperNova. Wywaliłem tylko Rock Radio i AntyRadio, bo to też planowałem, ale… OK Temat do zamknięcia, bo już dałem też info na karcie społeczności.