Prison break - co sądzicie?

Boże ogląniesz w Polsacie to zobaczysz

Fox River to bajka przy Sonie :mrgreen:

Dokładnie…

Zresztą sam zobaczysz kwisnia (ale w Polsacie… :stuck_out_tongue: )

Musze sobie zobaczyć jeszcze raz pierwsze odcinki Skazanego :wink:

A tak poza tym to film super!

Kiedyś nie ciągneło mnie do tego ,syfu’’ mimo , że każdy się nim podniecał.Jednak dałem się skusić i serial średnio mi się spodobał.Jego minusy to niezbyt wyszukana fabuła i to , że jest IMO nudny.Plusów jest sporo…End.

Jak leciało w TV wcale mnie nie interesowało - potem obejrzałem na DVD i zwracam honor. :slight_smile: Super serial. :wink:

zobaczcie na mój podpis … i wszystko jasne co myśle o tych bajeczkach

Hehe powiedziałbym coś ale bana dostane :twisted:

No coments

no to lepiej nie pisz xD ja tez no comments

Tylko ja mam czemu napisać no coments a ty nie…

ja pamiętam jak reklamowali preason break’a na polsacie, po obejrzeniu dwóch odcinków w polsacie zacząłem ściagać i jestem na bierząco z TV FOX, serial super polecam

jak mozes byc na bierzaco z TV FOX jak 2 sezon sie skończył w kwietniu :stuck_out_tongue:

marus18

Masz racje…

On jest bieżący ale w :x

:stuck_out_tongue:

no przeciesz wiem, i ja wtedy też skończyłem oglądać, czyli jestem na bieżąco

Dobrze chłopak mówi. Co od niego chcecie? Ktoś może być na bieżąco z np…zmianą kaendarza. Zmienia go co roku

DGE , teraz są powtórki Prisona na Polsacie, a od września drugi sezon. Może poprostu nie kapujesz o co w Prisonie chodzi? Np. co oznacza ten żuraw którego Scofield z papieru robił. Co do Lostów to się zgodze, tylko pierwszy sezon był jako taki. A jakie ty seriale lubisz oglądać?

Newsy do III sezonu:

Sara powróci w 4. odcinku. Wcześniej będzie aktorka zastępująca nią (widok z tyłu, cień itp.) Bo Sara spodziewa się dziecka - w świecie realnym :slight_smile:

Pierwszy odcinek dopiero 17 Września, a nie pod koniec sierpnia.

Tytuły 3. pierwszych odcinków:

1 Orientacíon 17 Września 2007

2 Fire/Water 24 Września 2007

3 Call Waiting 1 Października 2007

Dołączy kilku nowych aktorów:

Robert Wisdom, Jodi Lyn O’Keefe, Chris Vance i Danay Garcia.

A tu spoiler:

W kilku odcinkach pojawi się postać 16 letniego chłopca z Panamy o ksywce ‘McGrady’. Jest on zafascynowany wszystkim co Amerykańskie i nosi sportowy sweter z napisem na plecach ‘MCgrady’ i oczywiście ‘przyczepi’ się do Michaela.

W pierwszym odcinku pojawi się również tajemnicza postać kobiety, która zaczepia Lincolna w restauracji. Po rozmowie można wywnioskować, że zna ona dobrze Michaela. Lincoln jednak daje jej do zrozumienia, że nie ma czasu i ochoty z nią rozmawiać ponieważ właśnie na kogoś czeka. Jednak kobieta nie daje za wygraną i mówi do Lincolna - “to jest właśnie odpowiednia chwila na taką rozmowę, na rozmowę o Twoim bracie”. Przekazuje również Lincolnowi iPoda. Wydaje się, że jest ona agentką tajnych służb. Pytanie tylko, po której jest stronie?

prisonbreak.org.pl

Premiera III sezonu w USA za:

http://www.fox.com/prisonbreak/images/countdown.swf

No jeszcze jeden dzień został :))

To 17 jest premiera czyli w poniedziałek to ciekawe kiedy będzie 1odcinek IIIsezonu w internecie odrazu w ten sam dzień albo za pare dni lub tygodni:)

Co myślicie:)