Boże ogląniesz w Polsacie to zobaczysz
Fox River to bajka przy Sonie :mrgreen:
Dokładnie…
Zresztą sam zobaczysz kwisnia (ale w Polsacie… )
Musze sobie zobaczyć jeszcze raz pierwsze odcinki Skazanego
A tak poza tym to film super!
Kiedyś nie ciągneło mnie do tego ,syfu’’ mimo , że każdy się nim podniecał.Jednak dałem się skusić i serial średnio mi się spodobał.Jego minusy to niezbyt wyszukana fabuła i to , że jest IMO nudny.Plusów jest sporo…End.
Jak leciało w TV wcale mnie nie interesowało - potem obejrzałem na DVD i zwracam honor. Super serial.
zobaczcie na mój podpis … i wszystko jasne co myśle o tych bajeczkach
Hehe powiedziałbym coś ale bana dostane :twisted:
No coments
no to lepiej nie pisz xD ja tez no comments
Tylko ja mam czemu napisać no coments a ty nie…
ja pamiętam jak reklamowali preason break’a na polsacie, po obejrzeniu dwóch odcinków w polsacie zacząłem ściagać i jestem na bierząco z TV FOX, serial super polecam
jak mozes byc na bierzaco z TV FOX jak 2 sezon sie skończył w kwietniu
marus18
Masz racje…
On jest bieżący ale w :x
no przeciesz wiem, i ja wtedy też skończyłem oglądać, czyli jestem na bieżąco
Dobrze chłopak mówi. Co od niego chcecie? Ktoś może być na bieżąco z np…zmianą kaendarza. Zmienia go co roku
DGE , teraz są powtórki Prisona na Polsacie, a od września drugi sezon. Może poprostu nie kapujesz o co w Prisonie chodzi? Np. co oznacza ten żuraw którego Scofield z papieru robił. Co do Lostów to się zgodze, tylko pierwszy sezon był jako taki. A jakie ty seriale lubisz oglądać?
Newsy do III sezonu:
Sara powróci w 4. odcinku. Wcześniej będzie aktorka zastępująca nią (widok z tyłu, cień itp.) Bo Sara spodziewa się dziecka - w świecie realnym
Pierwszy odcinek dopiero 17 Września, a nie pod koniec sierpnia.
Tytuły 3. pierwszych odcinków:
1 Orientacíon 17 Września 2007
2 Fire/Water 24 Września 2007
3 Call Waiting 1 Października 2007
Dołączy kilku nowych aktorów:
Robert Wisdom, Jodi Lyn O’Keefe, Chris Vance i Danay Garcia.
A tu spoiler:
W kilku odcinkach pojawi się postać 16 letniego chłopca z Panamy o ksywce ‘McGrady’. Jest on zafascynowany wszystkim co Amerykańskie i nosi sportowy sweter z napisem na plecach ‘MCgrady’ i oczywiście ‘przyczepi’ się do Michaela.
W pierwszym odcinku pojawi się również tajemnicza postać kobiety, która zaczepia Lincolna w restauracji. Po rozmowie można wywnioskować, że zna ona dobrze Michaela. Lincoln jednak daje jej do zrozumienia, że nie ma czasu i ochoty z nią rozmawiać ponieważ właśnie na kogoś czeka. Jednak kobieta nie daje za wygraną i mówi do Lincolna - “to jest właśnie odpowiednia chwila na taką rozmowę, na rozmowę o Twoim bracie”. Przekazuje również Lincolnowi iPoda. Wydaje się, że jest ona agentką tajnych służb. Pytanie tylko, po której jest stronie?
prisonbreak.org.pl
No jeszcze jeden dzień został
To 17 jest premiera czyli w poniedziałek to ciekawe kiedy będzie 1odcinek IIIsezonu w internecie odrazu w ten sam dzień albo za pare dni lub tygodni:)
Co myślicie:)