wymagany klucz wyszukiwanie nie został odnaleziony w żadnym aktywnym kontekście aktywacji.
Taki komunikat wyskakuje mi podczas próby otworzenia jakiekolwiek strony z paska adresu lub pobrania czekokolwieg :langue:
Mozilla uruchomiła się dwa razy a tak to wyskakuje błąd.
Przeskanowałem komp hijackiem i combofixem w hijacku naprawiłem 2 wpisy rejestru 
Aktualny antywirus to panda cloud antyiwrus, przeskanowany pełnym skanowaniem.
Skaner online mks doszedł mniej więcej do 3/4.\
Jedyna dziłająca przeglądarka to google chrome.
Pobierz zainstaluj http://www.dobreprogramy.pl/Spybot-Sear … 12546.html
Pobierz aktualizacje programu, wykonaj pełen skan i napraw problemy
Combofix nie służy do skanowania komputera, jeżeli już go zapuściłeś to pokarz log
Oki pokaże log jak będę miał dostęp do kompa 
Komp kolegi za jakiś tydzień znowu pójde do niego 
Log wydawał mi się czysty. 
I tak dobrze że system działa naprawa systemu przez konsole odzyskiwanie i instalację nakładkową(za 6 razem się udało)
Potem wypisał mi że system odzyskała sprawność po poważnym błędzie 
Grafika sie spaliła(gf8500 gt silent asusa) i sypała artefaktami( na szczęście kolega ma intergre) i na integrze obraz był normalny. 
Po kilku godzinach roboty komp dziła w miare nie ma blędów procek nie obciążony ale dalekj działa tylko chrome 
Mozilli próbowałem różnyvh wersji instaluja się i błąd 
odinstaluj Mozille i wywal katalog C:\Documents and Settings\Nazwa Użyszkodnika \Dane aplikacji\Mozilla
Folder Dane aplikacji ma atrybut " ukryty" aby go zobaczyć musisz włączyć wyświetlanie plików ukrytych/ systemowych, jeszcze mała uwaga, tam są przechowywane zakładki hasła i inne dane od przeglądarki,
Tego już próbowałem 
Mozilla była odinstalowana pozostałości były dokładnie czyszczone 
Uruchomiła się za 1 razem potem się nie uruchamiała potem znowu się udało i póżniej już kapa 
Ale kolega powiedział że ten tydzień pojedzie na integrze im chromie 
Potem mu zrobie formata :lol:
Dzięki za pomoc