Nie da się. Ta gra jest przypisana do tego starego konta na stałe. Nie da się przepisywać gier z kont. Musisz kupić nowy klucz do ETS2 i dodać ją sobie do swojej biblioteki na nowym koncie
Tak myślałem , ale jest jeszcze 1 ważny problem ze Steam bo nie mam folderów ze Stem na kompie i boje się że kupię tą grę i pójdzie na marne
Ale folderów z aplikacją Steam? Czy folderów tam gdzie gry ze steama są przechowywane?
No znaczy mam Steam ale nie mam folderów np. common czy cosik , może mam je w kompie ale nie mam ich w steamie i dlatego się wkurzyłem i ze starego konta odinstalowałem euro truck 2 Mp nawet nie mogło odszukać właściwej ścieżki
Jeśli nie masz zainstalowanych żadnych gier, jakie posiadasz na steamie to mógł się taki folder nie stworzyć. On się sam tworzy kiedy instalujesz grę i wybierasz mu miejsce docelowe. Wejdź sobie w ustawienia aplikacji Steam i z lewej strony w zakładce Pobieranie masz pierwszą pozycję: Biblioteki zawartości. Jeśli nie masz żadnych to sobie dodaj. Steam sam sobie nazwie foldery tylko musisz mu pokazać gdzie mają się utworzyć. I wtedy pobierasz ETSa i wybierasz to miejsce gdzie ma się zainstalować.