Gdy Chcę zajerestrować do Tuckers mp to mam przejechane 4 godz. i mam konto publiczne i nie mogę stworzyć nowego konta
Bo to konto jest podpięte do twojego profilu w ETS2. Musisz stworzyć sobie drugi profil w grze i ponownie spróbować się zarejestrować.
Mam 2 konta jedno przejechane 2 godz, 2 - 1. 5 godz . ETS 2 udostępniłem na obecne konto ze starego , profile utworzyłem nowe , wiec zrozumiałem że muszę stworzyć nowe konto na ETS 2 i przejechać 2 godz lecz nie rozumiem po co jak mi to nic nie pomoże ?
Mam jeszcze jedno pytanie co to znaczy "Dane konto Steam nie ma stałej własności gry.?
Mam jeszcze jedno pytanie co to znaczy "Dane konto Steam nie ma stałej własności gry.?
To konto steam, które używasz jest twoje czy kupiłeś je od kogoś lub masz je od jakiegoś znajomego?
Oby 2 moje
Hmm, pierwszy raz się spotykam z takim błędem, ale podejrzewam, że to jest coś związanego z udostępnianiem gier. W tym może mieć steam problem. Te gry, które masz to są kupione przez Ciebie czy ktoś Ci jest udostępnia?
To są kupione ode mnie mam nawet klucz aktywacyjny , właśnie chciałem sobie ETS na innym koncie zrobić bo na tamtym zapomniałem hasła na Truckers MP i właśnie taki problem a miałem zainstalowanego launchera do Trukers Mp ale nie miałem ze Steam folderu się wkurzyłem i odinstalowałem, żałuje tego
Wiesz, że możesz sobie przypomnieć hasło do konta? Na stronie jest taka opcja. Bo po części nie rozumiem twoich wypowiedzi. Chciałeś sobie na innym koncie zrobić ETS2, ale na jakim koncie? Steam, TruckersMP czy na jakim? Bo tego u Ciebie nie rozumiem. Wybacz, ale strasznie niezrozumiale piszesz.
Zapomniałem hasła do Truckers mp z mojego starego konta Steam , chciałem zrobić nowe żeby zajerestrować się od nowa i wtedy wystąpił ten błąd , wybacz ale zaglądam na te forum tak we wolnej chwili i wiesz
Rozumiem, czyli na starym koncie steam, którego już nie używasz miałeś na nim TruckersMP. Hmm, bardzo dziwny jest ten problem, bo jak normalnie masz kupioną grę na nowym koncie i aktywowałeś ją sobie i próbujesz się zarejestrować do TruckersMP innym adresem mailowym to powinien Ci normalnie zadziałać. Więc myślę, że to jest jakiś problem po stronie steama bądź TruckersMP. Ale w 100% pewny nie jestem.
To co w tej sytuacji mam zrobić napisać do nich ?
Może inaczej. Czy rejestrowałeś się do nowego konta steam i TruckersMP zupełnie innym mailem niż w poprzednich kontach?
Innym się rejestrowałem ale na tym nowym koncie zmieniłem email na jeszcze inny .
A kiedy robiłeś tą zmianę maila na nowym koncie?
Mhm , chyba w ten poniedziałek zobaczę w poczcie .
Nie musisz, jeśli zmianę dokonywałeś więcej niż 1 dzień to nie ma z tym nic wspólnego. Jeśli błąd wyskakuje na steamie, pomimo tego, że masz w swojej bibliotece gier własne gry to myślę, że powinieneś napisać do supportu Steam’a. Bo moim zdaniem, to nie leży po twojej stronie. Ale to jest moja opinia. Może ktoś inny na tym forum będzie znał ten błąd i Ci pomoże. Bo dla mnie jest on obcy. Mogę się tylko domyślać o co z nim chodzi.
Dzięki za pomoc na pewno użyje twoich rad
O i gów*o napisałem do Truckers Mp aby coś zrobili z tym błędem a oni napisali że muszę mieć pełnomocnictwo do tej gry , i tutaj cię zapytam jak dodać sobie tą gre na stałe i być jej właścicielem na nowym koncie ze starego ?